Takip Et

SON DAKİKA

Gençlik Hizmetleri'nden Ramazan etkinlikleri

2 Haziran 2017, Cuma 17:54

     


Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 81 ilde gerçekleştirdiği ''Merkezimde Ramazan'' sloganı ile başlattığı ''Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan'' etkinlikleri Aydın' da başladı.

Aydın Gençlik Merkezi ve Forum Aydın'ın Ramazan ayına özel gerçekleştireceği etkinlikler her perşembe akşamı iftar sonrasında saat 21.30'da başlayacak ve çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Gerçekleştirilen etkinliklerin ilk haftasında Ramazan ayı programı Aydın Gençlik Merkezi Müzik Kulübü'ne devam etmekte olan gençlerin gerçekleştirdiği müzik dinletisi ile başladı. Müzik dinletisinin ardından sahne alan Aydın Gençlik Merkezi Halkoyunları Ekibi, gelen misafirler tarafından yoğun ilgi gördü. Halkoyunları sonrası Aydın Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübünü oluşturan gençler Hacivat ve Karagöz Ortaoyunu ile gelen misafirleri güldürdü. Son olarak Semah gösterisi ile sona eren program, misafirler ve gençler tarafından beğenildi.

Aydın Gençlik Merkezi Müdürü Mikail Kavaklı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 81 ilde gerçekleştirdiği ''Merkezimde Ramazan'' sloganı ile başlattığı ''Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan'' etkinliklerini Aydın Gençlik Merkezimiz ve Forum Aydın Alışveriş Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ile başlattık. Büyüklerimiz nerde o eski Ramazanlar diyor. Bizler de çocukluğumuzdaki o güzel Ramazan etkinliklerini yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için bu tip etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Etkinliklerimiz her perşembe akşamı iftar sonrasında saat 21.30'da Forum Aydın Alışveriş Merkezinde başlayacak olup halkımız ve gençlerimiz ile buluşacak. Bu kapsamda tüm Aydınlıları ve gençlerimizi merkezimizin etkinliklerine bekliyoruz.'' dedi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler