Takip Et

SON DAKİKA

5 milyon liralık projenin startı verildi

2 Nisan 2020, Perşembe 13:23

     


Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın hayata geçirmeyi planladığı millet bahçesinin startı verildi. 5 milyon liraya mal olacak proje için Kaplan, "Mezbelelik kötü bir alanı projemizle güzelleştireceğiz, yeniden hayat vereceğiz" dedi.

Koçarlı'da 11 dönümlük Aşk Gemisi olarak bilinen alanda yapılması planlanan millet bahçesi için yıkım çalışması başlatıldı. Millet bahçesinin içerisinde düğün salonu, kafeterya, ücretsiz internet evi, kitap okuma, oyun, spor ve piknik alanları yer alacak. Vatandaşlar için cazibe merkezi haline gelmesi planlanan Millet bahçesi yaklaşık 5 milyon liraya mal olacak.

İLAN: AYDIN'DA İNANILMAZ FİYATA SATILIK DAİRE!

Çalışmaları yerinde inceleyen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, "Millet bahçesi ile kullanılmayan bir alana da yeniden hayat verilecek. Ekiplerimiz, proje alanında yıkım çalışmalarına başladı. Mezbelelik kötü bir alanı projemizle güzelleştireceğiz, yeniden hayat vereceğiz. İçerisinde genç, yaşlı, kadın, erkek herkese hitap edecek alanların yer alacağı projemizin startını verdik. Projemizden desteğini esirgemeyen bakanlığımıza, Aydın Valiliğine ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. Millet Bahçesi, şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedii. (DUYGU DİLEK)

 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

Bakanlık açıkladı! Geri ödenecek!

Evlat vahşeti! Annesini bıçaklayarak öldürdü

Aydınlı gurbetçiler: Ülkemizin kıymetini bilin

"Bu belediyeden içeri korona girmeyecek"


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler