Takip Et

SON DAKİKA

Üreticilerin yüzü 'Üretici Kart' ile gülecek

1 Aralık 2016, Perşembe 07:00

     


DenizBank, Birlik ve Kooperatif işbirliklerinde geliştirdiği yeni uygulama olan Üretici Kart ile üreticilerin yüzünü güldürüyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’ın tarımsal kurumları ile DenizBank arasında gerçekleştirilen işbirliği ile üreticilerin, üyesi oldukları birlik kooperatif mağazalarının yanı sıra diğer tüm mağazalardan da 'Üretici Kart' ile tarımsal girdi alışverişi yapabilecekleri bildirildi.

DenizBank ve Aydın’ın tarımsal kurumları olan kooperatifler, oda ve birlikler, Aydın Ticaret Borsası konferans salonunda düzenlenen toplantıda bir araya geldi. DenizBank Batı Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, kartların sağladığı avantajlardan bahsederek, “Yapılan işbirlikleri kapsamında üreticiler, kooperatif, oda ve sulama birliklerinden gübre, ilaç, tohum, yem alışverişleri ile beraber sulama hizmeti ve oda aidatı gibi ödemelerini 5 aya varan vadede ve sıfır faizle yapabilecekler. Üreticilerimizin yüzü Üretici Kart'la gülecek” dedi.

“HER ZAMAN ÜRETİCİNİN YANINDAYIZ”

Orhan, Üretici Kartı ile yüzde 16 civarında faiz oranıyla hasat vadesine kadar kredilendirilebileceklerini söyleyerek, “Üreticiler aynı zamanda DenizBank’ın tarım kredilerini de kapsayan tarım bankacılığı hizmetinden faydalanabilecektir” diye konuştu.

Her zaman üreticinin yanlarında olduklarını söyleyen Orhan, sözlerine şöyle devam etti: “Özel bankalar arasından yüzde 36 pazar payımız ile liderliğimizi devam ettiriyoruz. DenizBank şubelerinden, anlaşmalı üye iş yerlerinde POS makinelerinden ve ATM’lerden üretici kart başvurusu yapılabiliyor. Her ay düzenli ödenmesi gereken Bağ-Kur primleri ve tarımsal faturalar için otomatik ödeme talimatı vererek ödemeler hasada ertelenebilir.” (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler