Takip Et

SON DAKİKA

Su kesintileri vatandaşı bıktırdı

1 Aralık 2016, Perşembe 14:14

     


Çine’nin Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşanan arızalar nedeniyle sık sık su kesintisi yaşanması, vatandaşları bezdirdi. Bir hafta içinde arıza nedeniyle Yeni Mahalle'de üç defa suların kesildiğini söyleyen mahalle sakinleri, bu sorunun bir an önce giderilmesini söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İnsan sağlığına zarar veren ve kanserojen olduğu tespit edilen asbestli su borularının bir an önce değiştirilmesini isteyen vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) yetkililerini göreve davet etti.

Yeni Mahalle'de oturan kadınlar, yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bu hafta içinde Yeni Mahalle'de üç defa habersizce sular kesildi. ASKİ görevlilerine bu durumu bildirdiğimizde ana şebeke borusunun patladığını söylediler. Şebeke borularının eski olmasında dolayı, sık sık ana şebeke borusu patlıyor. Arıza giderilip su tekrar ana şebeke borusuna verildiğinde çeşmelerden çamur akıyor. Bazen çamaşırlarımız makineden kirli ve çamurlu çıkıyor. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz” ifadelerini kullandılar. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler