Takip Et

SON DAKİKA

Söke Belediyesi’nde toplu sözleşme imzalandı

1 Aralık 2016, Perşembe 09:07

     


Söke Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı. Belediye İş Sendikası, 126 işçiyi kapsayan sözleşme ile 2017 yılının ilk imzasını Söke Belediyesi ile yaptığı anlaşmada attı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke Belediyesi'nde çalışan 126 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi Söke Belediye Başkanı Sleyman Toyran ve Şube Başkanı Hidayet Yaman arasında imzalandı. Sosyal dengenin gözetildiğini ve TÜİK’in açıkladığı enflasyon ve refah payı oranında artış yapıldığını belirten Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, tüm işçiler adına Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkür etti.

Toplu sözleşme imza töreninde Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, Belediye İş Sendikası İşyeri Baştemsilcisi Bayram Keçe, Söke Belediye başkan yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, Söke Belediyesi Genel Koordinatörü Süleyman Çakmak, Söke Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Batir ve İnsan Kaynakları Müdürü Rahmiye Sevinç hazır bulundu.

Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman; “Aydın il genelinde 2017 yılının ilk sözleşmemizi Söke Belediyesi ile imzaladık. Toplu iş sözleşmesinde Büyükşehir Yasası'yla tüzel kişiliği sona ermiş belediyelerden ve diğer kamu kurumlarından gelen personelin maaş ve ücretlerinde de sosyal denge sağlandı” dedi. Başkan Süleyman Toyran da, “Belediye-İş Sendikası ile yine karşılıklı mutabakat içerisinde toplu iş sözleşmesini gerçekleştirdik. İki taraf için de iyi bir sözleşme olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler