Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'da şehiriçi ulaşıma zam

1 Aralık 2016, Perşembe 13:25

     


Aydın'da şehiriçi toplu taşıma ücretlerine zam yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım toplantısında Efeler, Nazilli ve Söke şehiriçi rotasyonlu özel halk otobüsü fiyat tarifelerine 25 kuruş zam kararı çıktı. Bu tarifeyle Efeler’de 1 lira 75 kuruş olan şehirci taşıma ücreti 2 liraya yükseltildi.

Zam 5 Aralık Pazartesi günü itibari ile uygulanacak. Ayrıca Efeler’e bağlı Tepecik, Çeştepe, Ovaeymir, Kadıköy ve Kardeşköy mahallelerine yolcu taşıyan dolmuşlar da zamlı tarifeye geçilecek.

“MOTORİN FİYATLARININ ARTIŞI ZAM YAPMAYA MECBUR BIRAKTI”

Zammın artan maliyetlerden kaynaklandıklarını ifade eden Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, “Zam yapmak en son istediğimiz bir şeydi. Ancak son günlerde motorine gelen zamlarla büyük sıkıntıya girdik. Kazandığımız parayı akaryakıta yatırır konuma gelmiştik. Şoför esnafımızın isteği doğrultusunda UKOME’ye zam yapma talebinde bulunduk. Yapılan toplantıda ulaşıma yüzde 14 yani 25 kuruşluk bir zam kararı çıktı. Zamdan öğrenci ve diğer indirimli tarifeler etkilenmeyecek. Zam, sadece sivil tam bilet için uygulanacak” dedi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler