Takip Et

SON DAKİKA

Köylülerin yol çilesi bitiyor

1 Temmuz 2017, Cumartesi 10:37

     


Aydın Söke’ nin Karakaya Mahallesi ile Sarıkemer arasında bulunan 20 kilometrelik yolun tadilat çalışması başladı. Ağır tonajlı araçların asfaltta oluşturduğu bozulmalar nedeniyle 20 kilometrelik mesafede onarım çalışması yapılacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Aydın Söke’ de Sarıkemer ile Karakaya Köyü arasında uzun yıllardır çözüm bekleyen yol sorunu çözüme kavuşmak üzere. Aydın Büyükşehir Belediyesi, taş ocaklarının araçlarının yarattığı bozulmaları önlemek için 20 kilometrelik mesafede yol çalışması yapıyor. 50 dereceye varan sıcakta çalışan ekipler, günde 800 metre parke döşüyor. Çalışmalardan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Karakaya Mahallesi Muhtarı Himmet Ali Yılmaz, uzun yıllardır çektikleri sıkıntıların sona ermek üzere olduğunu belirtti. Yılmaz,"Geçen sene Özlem Çerçioğlu ile toplantıda sıkıntımızı dile getirdik. Sağ olsunlar gündemlerine aldılar. Yol çalışması Karakaya ile Sarıkemer Ovası arasında yapılıyor. Karakaya’ nın içinde ise 3 kilometrelik bir çalışma var. Öncesinde başkanımız su sorunumuzu da çözdü. Tüm bunlar için teşekkür ederiz” dedi.

 

Maden ocaklarının yollarda bozulmalara neden olduğuna dikkat çeken Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölgeleri Sorumlusu Fatih Akkentli, sorunların çözümü için Büyükşehir'in her zaman göreve hazır olduğunu söyledi. Akkentli,“Çavdar’ dan Sarıkemer’ e kadar yol çalışması yapılıyor. 15 bin metrekare parke, 20 bin metrekare de asfalt kaplama işimiz var. Bu proje üç ilçenin sınırlarından geçiyordu. Koçarlı ve Karpuzlu ayağını bitirdik, sıra Söke’ de. Yolların bazı bölümlerinin sert virajlı olmasından dolayı parke döşüyoruz“ sözlerini kullandı  (HASAN ALP ŞAHİN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler