Takip Et

SON DAKİKA

Gülcan Hemşire için 52. gün hayrı yapıldı

1 Temmuz 2017, Cumartesi 13:47

     


Buharkent'te geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Nazilli Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire Gülcan Ulucan'ın vefatının 52. gününde, eşi gazeteci Cem Ulucan tarafından Nazilli'de hayır yapıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Eskişehir'deki akrabalarının düğününe katıldıktan sonra 8 Mayıs'ta Nazilli'deki evlerine dönerken Denizli-Aydın karayolu, Gencelli yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren Hemşire Gülcan Ulucan anısına, Nazilli Belediye Meydanı'nda hayır programı düzenlendi. Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Denge Medya Grup Haber Koordinatörü Cem Ulucan, tarafından düzenlenen 52'inci gün hayrında vatandaşlara, tavuklu pilav, pilav, ayran ve kar helvası ikram edildi.

Gülcan hemşire anısına eşi Cem Ulucan tarafından hazırlatılan ikramlar, gazeteci arkadaşları tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Eşinin hatırasını en iyi şekilde yaşatmak istediğini dile getiren Cem Ulucan, "Gülcan'ımın 40 hayrını, Ramazan'a rastladığı ve sağlık durumum iyi olmadığı için yapamamıştım. Yine hayırlı bir günde, 52. gününde yaptık. Tek dileğim onun hatırasını en iyi şekilde yaşatmak" diye konuştu.

 

Gülcan hemşirenin hayır programına Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Denge Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı. (ERDAL AYDIN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...      







 
Son Eklenen Haberler