Takip Et

SON DAKİKA

"Koçarlı makus talihini yenecek"

1 Nisan 2020, Çarşamba 11:43

     


Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, 31 Mart Yerel Seçimleri'nden sonra geçen bir yılda yapılan projelerin dört yılın teminatı olduğunu belirterek, Koçarlı'nın makus talihini yeneceğini ifade etti.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan seçimlerin ardından geçen bir yılla ilgili video paylaşarak, "Belediye işi gönül işi diyerek çıktığımız hizmet yolunda Koçarlılı hemşehrilerimin teveccühü ve desteğiyle başladığımız görevin birinci yılını doldurduk. Göreve geldiğimiz bir yıllık süreçte ilçemizin yıllardır alamadığı ve hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için yılmadan ve yorulmadan çalışıyoruz" dedi.

Kaplan, "Bir yıllık süreçte 'Sevdamız Koçarlı' sloganıyla ilçemizi marka ilçe yapma adına ürettiğimiz tüm projeler ve yaptığımız hizmetler önümüzdeki dört yılın teminatı olacaktır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hizmetten mahrum bırakılan Koçarlı'mız, makus talihini yenecektir" diye konuştu.

Koronavirüsle ilgili tüm tedbirleri aldıklarını belirten Kaplan, "Öncelikli hedefimizin ülke olarak içinde bulunduğumuz ve sağlığımızı tehdit eden bu zorlu sürecin birlik ve beraberlik içerisinde atlatılması olduğunu vurgulamak istiyorum. Dayanışma içerisinde, omuz omuza ve yürek yüreğe olacağız. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Sağlık ve mutluluk dolu, aydınlık bir gelecek bizlerin olacaktır. Koçarlı'mıza hizmette birinci yılımız hayırlı uğurlu olsun" dedi. (DUYGU DİLEK)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler