Takip Et

/>

SON DAKİKA

Germen: "Bunu yapanları değil, yaptıranları kınıyoruz"

16 Mart 2024, Cumartesi 18:01
Son güncelleme: 16 Mart 2024, Cumartesi 19:06

     


Aydın’ın Germencik İlçesi’nde Mustafa Savaş ile Halit Germen’e ait posterlere saldırı düzenlendi. Yapanların da ASKİ personeli olduğunu ifade eden Cumhur İttifakı Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen, “Bunu yapanları değil, yaptıranları kınıyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Savaş ile Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen’e ait pankarta saldırı düzenlendi. Saldırıyı düzenleyen ve pankartı indirenlerin CHP’li Ahmet Gülmez ile Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) çalışanı Ercan Gözeler olduğu tespit edildi.
CHP’lilerin seçimi kaybetme endişesi ve paniği ile yakışık olmayan eylemlere başvurmaya başladıklarını belirten Cumhur İttifakı Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen, “Cumhur İttifakı Belediye Başkanları olarak yaptırdığımız 3 metre yüksekliğinde 27 metre genişliğindeki posteri, ilçede yapılan bir inşaatta asmıştık. Sabaha karşı 5-6 sularında 2 kişi binaya giriyor,3 kişi topluyor. 1 arabada hazırda bekliyor. Yere düşen pankartı da alıp gidiyorlar. Gündüzünde de CHP yetkililerle görüşme yapılıyor. ‘Pankartınız bizde size teslim edelim, konuyu kapatalım’ deniyor. Biz bunu yapanları değil, yaptıranları kınıyoruz. Çünkü yapanlar ekmeğinin peşinde olan insanlardır ama buna alet olmasalar sevinirdik. Çünkü 1 Nisan’dan itibaren birlikte mesai yapacağız” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler