Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın'da keşfedilmeyi bekleyen şifa

1 Şubat 2024, Perşembe 10:34
Son güncelleme: 1 Şubat 2024, Perşembe 13:06

     


Aydın’ın Germencik ilçesi Bozköy Mahallesi’nde bulunan Elitium Thermal Hotel şifalı suyu ve kaliteli hizmeti ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu tarafından Aydın’a kazandırılan önemli yerlerden biri olan ve doğal kükürtlü suyu ile şifa kaynağı haline gelen Elitium Thermal Hotel doğa ile iç içe olmak isteyen kişilerin rotasında yer alıyor. 750 yıllık tarihi geçmişe sahip Meryem Ana Hamamı ile tarihi 2 köprünün bulunduğu bölgede yer alan Hotel zengin mineralli suyu ile kireçlenme, yürüme zorluğu, romatizma gibi çeşitli rahatsızlara iyi geliyor.

“EN İYİ MİNERALE SAHİP TERMAL SUYU BİZDE”

Elitium Thermal Hotel sahibi Ali İhsan Durmaz , “Elitium Thermal Hotel 1998 yılından beri hizmet veren bir işletme. Son dönemde yaşlı ve genç misafirlerimiz tarafından yoğun bir şekilde talep görmekteyiz. Burada bizim en önemli unsurumuz termal suyumuz, bu bölgedeki en iyi minerale sahip termal suyu bizde. Bir çok kas hastalıkları, yürüme zorluğu, bel ve boyun fıtığı gibi rahatsızlıklara iyi gelen bir suyumuz var. Sağlık Bakanlığından onaylı ruhsatımız var. Bunun haricinde tesisimizde bir çok aktivite alanlarımız mevcut. Bay, bayan ve karma olarak üç çeşit havuzla hizmet veriyoruz. Ayrıca aileye özel havuzlarımız mevcut. Balayı çiftlerimiz ve ailesiyle gelip kendini özel hissetmek isteyen misafirlerimiz için kullanılan özel aile havuzlarımız var. Tesisimizde üç gece ve üzerinde konaklama yaptıklarında aileye özel havuzlarımızı misafirlerimize sunuyoruz. Tesisimizde 130 odamız var. Odalarımız kral, süit ve aile odası olarak ayrılıyor ve bütün odalarımız teknolojiyle uyumlu olacak şekilde dizayn edilmiştir” dedi.

MERYEM ANA HAMAMI OTELİN BAHÇESİNDE

Doğa ile iç içe hizmet verdiklerini ifade eden Durmaz, “En önemli özelliklerimizden bir tanesi doğanın içinde bir termalinin olması, bir çok yürüyüş ve parkur alanlarının tarihi alanlar ile içi içeyiz. Otelimizin bahçesinde Meryem Ana Hamamı‘nın yer alıyor, ayrıca iki tane tarihi Taşköprünün bölgede bulunması işletmemizi cazibe merkezi haline getiriyor” ifadelerini kullandı.

OTELE ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ

Tesise ulaşım konusunda Germencik’ten servis hizmeti sağladıklarını aktaran durmaz, “Tesisimizde konaklama yapmak için gelecek misafirlerimize ulaşım konusunda servis desteği sağlıyoruz. Germencik’e kadar gelen misafirlerimize Germencik ile otel arasında belirli saat aralıklarında özel araçlarımızla ulaşım hizmeti veriyoruz. İzmir’den trenle gelmek isteyen vatandaşlarımız için de Germencik veya Aydın tren garında indikten sonra Germencik’e kadar dolmuşta, Germencik’ten sonra özel servislerimizle otelimize ulaştırıyoruz” şeklinde konuştu.

“TAM BİR FİYAT PERFORMANS OTELİ”

Tatil için Elitium Thermal Hotel’i tercih eden Cihan Çalışkan, “Tatil için iki aile olarak geldik. Güzel tarafları çok fazla, genel anlamda otel tam bir fiyat performans oteli. Ali ihsan bey de tatil sürecimiz de bize yardımcı oldu” dedi.

“HERKESE TAVSİYE EDERİZ”

Tatil için sürekli olarak Elitium’u tercih ettiğini belirten Aykut- Zuhal Akıncıoğlu çifti, “Didim’den geliyoruz bugün konaklama da ilk günümüz. Tesiste şu ana kadar aldığımız hizmetlerden çok memnunuz. Hem ortam olarak hem de çalışan personelden çok memnunuz güzel bir tatil geçiriyoruz. Boyun ve bel ağrısı gibi şikayetlerimiz var şifalı su bunlara iyi geliyor. Bu ilk gelişimiz değil tatil için sürekli burayı tercih ediyoruz, herkese tavsiye ederiz” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN) 

Rezervasyon için: 02565761176


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler