Takip Et

SON DAKİKA

Didim Ticaret Odası’ndan Travel Turkey İzmir fuarına ücretsiz ulaşım

30 Kasım 2016, Çarşamba 16:43

     


Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı, 08-11 Aralık 2016 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek.

Didim Ticaret Odası, ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Konferansı’na 9 Aralık Cuma günü ilçede faaliyet gösteren turizmcilerin ve fuarı görmek isteyen vatandaşların ücretsiz ulaşımını sağlayacak. Fuara katılmak isteyenlerin 7 Aralık Çarşamba günü mesai bitimine kadar http://www.didimto.org.tr/fuarkayit linki üzerinden kayıt formunu doldurarak veya 811 25 63 numaralı telefonu arayarak isim yazdırmalarının gerektiği bildirildi.

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, “Travel Turkey İzmir, ülkemiz turizm sektörünün en önemli etkinliklerinden biri. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ilgi duyan Didimlilerin fuara ulaşımını kolaylaştırıyoruz. Ziyaretçiler, Türkiye'nin ve değişik ülkelerle bölgelerin turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarını ve acenteleri ziyaret ederek bilgi edinme ve görüşme yapma fırsatı yakalayacaklar” dedi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler