Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli Ticaret Borsası ticaretin nabzını tutuyor

30 Haziran 2015, Salı 13:55

     


Nazilli Ticaret Borsası, sektör üyeleri arasında iletişimi arttırmak ve sorunların belirlenmesine yönelik, Kuru Meyveler Sektörü üyelerine yemek düzenledi.

Nazilli Ticaret Borsası, tarım sektöründe kalite ve verimliliği artırma çalışmaları kapsamında, bünyesinde meslek komiteleri olmadığı için; Hayvancılık, Zeytin - Zeytinyağı, Kuru Meyveler, Tarımsal Ürünler ( Pamuk, Hububat, Narenciye ) sınıflarında sektör meclisleri kurdu.

Her sektör için sektör meclis başkanları ve sorumlu personel ataması yapan Nazilli Ticaret Borsası, böylelikle sektör sorunlarının nitelikli değerlendirilmesi adına daha aktif rol oynayıp, sorunların çözülmesini hedefliyor.

Oluşturulan sektör meclisleri düzenli periyodlarda ilgili sektörün meclis başkanları, sektör üyeleri ve atanan borsa personeli ile toplantılar gerçekleştirerek, sorunların ele alındığı gelişimin önünün açıldığı tavsiye niteliğindeki kararlar alıyor. Bu kararlar ise Nazilli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu’nda görüşülüyor ve uygun niteliklerde nihai karara bağlanıyor.

Bu kapsamda ilgili sektör üyeleri arasındaki iletişimi arttırmak, sektör sorunlarının belirlenmesi, tartışılması ve çözüm aranmasında tüm sektör üyelerinin söz sahibi olması için, ilk olarak Kuru Meyveler Sektörü üyelerine 18 Nisan 2015 tarihinde sektör yemeği düzenlendi. Yemek organizasyona, Nazilli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri de katılarak, sektör üyelerine tüm desteklerini sunacaklarını ifade etti. (GAMZE KORKMAZ)







 
Son Eklenen Haberler