Takip Et

SON DAKİKA

İtimat Ofset marka olacak

29 Temmuz 2015, Çarşamba 12:24

     


Aydın’da matbaalar tek tek kapanırken, hedefleri büyük olan ve son sistem makinalarla çalışarak kendini yenileyen matbaalar göz dolduruyor. 2000 yılında küçük bir dükkanda imkansızlıklar içinde matbaacılığa soyunan genç işletmeci Muharrem Köse(38)’de bunlardan birisi.

“AYDIN’A İŞ GETİRİYORUZ”

Sürekli kendini yenilemeyi gaye edindiğini söyleyen Köse, “Eskiden Aydın’da yapılması gereken matbaa işleri çevre illere giderdi. Fiyat farkı ve makinalaşmama bunun en büyük sebeplerinden biriydi. Aydın’ın parası Aydın’da kalmalı diyerek kolları sıvadık. Artık aldığımız işlere yetişemez konuma gelmiştik. Bizde 2006 yılında büyüme yolundaki en büyük adımı atarak gıda çarşısına taşındık. Kendi öz sermayesiyle büyümeye devam eden İtimat Ofset, artık adını Aydın ve çevre illere duyurdu” dedi.

CİROSUNU İKİYE KATLADI

Küçük ama kendinden emin adımlarla ilerlediklerini belirten Köse, “ İtimat Ofset, her yıl makine ve personel desteğini arttırarak yoluna devam ediyor. 2013 yılında yine gıda çarşısında 400m2 lik kapalı alana sahip kendi binamıza taşındık. Yeni yer yeni hedefler ilkesiyle, Aydında büyük bir eksik olan 4 renk Heidelberg 50 x 70 ofset baskı makinası yatırımını yaptık. Cesaret gerektiren bu yatırım sayesinde çevre illere giden bir çok işin önünü keserek Aydın’da kalmasını sağladık ve ilk yıl ciromuzu yüzde 150 arttırdık” diye konuştu.

İNŞAAT FİRMALARINA KATALOG YAPIYORLAR

İnşaat firmalarının artık çevre illere giderek iş yaptırmadığını ifade eden Köse sözlerini şöyle sürdürdü; İtimat Ofset, başta inşaat firmaları olmak üzere bütün sektörlerin, grafik tasarım, katalog, broşür, dergi, kitap, insört, afiş, etiket, tüm matbu evraklar ve sürekli form fatura basımı gibi bir çok ihtiyacında ilk tercihi olmayı başardı. İtimat Ofset olarak Aydın’da marka olmayı hedefledim ve bunu başardığıma inanıyorum. İtimat Ofseti bu günlere taşıyan tüm müşterilerimize teşekkür ederim.” (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler