Takip Et

SON DAKİKA

Evinizi 'Lego' ile yeniden tasarlayın

29 Temmuz 2015, Çarşamba 15:23

     


Evini döşemek için profesyonellerden destek almak isteyenlerin artmasıyla 2011 yılında kurulan ve kısa zamandan adından sıkça söz ettiren Lego Dekorasyon ve Sur Çelik Kapı, zevkli işleriyle göz dolduruyor.

EVİNİZİ YENİDEN TASARLAMANIZ MÜMKÜN

Yola çıktıkları günden bu yana hep kalite ve yenilikten yana olduklarını söyleyen Lego Dekorasyon ve Sur Çelik Kapı sahipleri Yeliz-Mehmet Öztaş, “Firmamız dünya markası haline gelen Sur Çelik Kapının Aydın bayisi. Bunun yanında anahtar teslim her zevke uygun dekorasyon işleri yapıyoruz. Firmamız güven ve kaliteden ödün vermeden modern mutfak modelleriyle birbirinden güzel çelik kapı modelleri ve şık iç mimari tasarımlarımızla hizmet vermekteyiz. Yaptığımız dekorasyonlarla müşterilerimizin estetik duygularına hitap ediyoruz. Lego dekorasyon ve sur çelik kapı bayisi olarak müşterilerimize çağdaş ve modern bir şekilde hizmet etmekten gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ayrıca bünyesinde en çok model ve tasarımı bulunduran Sur Çelik Kapı Aydın Bayisi olduklarını da bildiren firma sahipleri, “Bünyemizde dünya markası haline gelen Sur markasını da bulunduruyoruz. Bir evin dekorasyonu kapıdan başlar. Güvenilirliğinin yanı sıra estetiği de içinde barındıran Sur Çelik Kapı modellerini mağazamıza uğrayarak seçebilirsiniz” diye konuştu. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler