Takip Et

SON DAKİKA

Tamirciler Odası, üyelerini bilgilendirecek

29 Ocak 2015, Perşembe 13:52

     


Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi, yeni mevzuata çıkarılan uygulamalarla sanayi sitelerinde yaşanan asayiş olayları hakkında, odaya kayıtlı üyelerine bilgilendirme toplantısı düzenleyeceklerini söyledi.

Aydın Tamirciler Odası, 5 Şubat Perşembe günü Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı Salonu’nda, odaya kayıtlı 550 üyesine bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

“ÜYELERİN YENİ MEVZUATLAR HAKKINDA BİLGİLENMELERİNİ İSTİYORUZ”

Küçük esnafın, yeni uygulamaya konan mevzuatlar hakkında bilgilendirilmesi ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunmak için toplantı düzenleme kararı aldıklarını ifade eden Aydın Tamirciler Odası Başkan Hasan Eyefçi, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“1 Ocak 2015 tarihinden itibaren uygulamaya konulan yeni vergi, sigorta ve iş sağlığı güvenliği ile ilgili gelişmeleri, üyelerimize duyurmak istedik. Toplantıya katılacak İş Güvenliği Uzmanı Anıl Pehlivan, İş Sağlığı Uzmanı Erol Kanat ve Mali Müşavir Eflatun Vatancı üyelerimizi bilgilendirecek. Odamıza kayıtlı 550 üyemizin bu toplantıya katılarak, uzmanlarımızdan yeni mevzuatlar hakkında bilgilenmelerini istiyoruz. Ayrıca, son dönemlerde sanayi sitelerinde asayiş olayları artmaya başladı. Bu konuda da üyelerimizle birlikte görüş alışverişinde bulunacağız. 5 Şubat Perşembe günü saat: 19’00’da başlayacak toplantımızdan, esnaf arkadaşlarımız mutlaka yararlanmalarını talep ediyorum.” (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler