Takip Et

SON DAKİKA

Sanayiciler endişeli

28 Temmuz 2015, Salı 17:45

     


Aydın Sanayi Odası (AYSO) Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, son günlerde yaşanan olumsuzlukların Aydınlı sanayicileri endişelendirdiğini söyledi.

AYSO Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, son haftalarda yaşanan olağanüstü durum yüzünden sanayiciler olarak endişeli olduklarını söyledi. AYSO Meclis Toplantısı'nda konuşan Çerçioğlu, Suriye ve Irak’ta yaşanan terör saldırıları ve ülkemizde yaşanan olaylardan dolayı tedirgin olduklarını belirterek, “ Yaşanan terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimizin ailelerine baş sağlığı dileriz. Ülkemizin Güneydoğu sınırlarında süren son 30-35 yıllık savaşta birçok vatan evladımızı kaybettik. Gördüğümuz kadarıyla tekrar sıkıntılı bir döneme giriyoruz. Birkaç cephede savaşmak zorunda kalabiliriz” dedi.

Barışın, hoşgörünün ve uzlaşının olması gerektiğini ifade eden Çerçioğlu, kurşunun müzakere etmediğini, ocakları söndürdüğünü ve bunun insanlık dışı olduğunu belirtti.

Yaşanan olayların biran önce son bulmasını dileyerek barış ile her şeyin çözülebileceğini ifade eden Çerçioğlu, “Biz sanayiciler olarak bu durumdan endişeliyiz. Umudumuz böyle bir şeyin yaşanmaması şeklinde” diye konuştu. (ÖZGE SÖNMEZ)







 
Son Eklenen Haberler