Takip Et

SON DAKİKA

EGE-POL ürün yelpazesini genişletti

28 Temmuz 2015, Salı 16:45

     


Aydın’da ısı yalıtımı mantolama sistemlerinin lider firması olan EGE –POL, yeni yatırımlarıyla ürün yelpazesini genişletti. EGE-POL artık dekoratif dış cephe kaplamaları ve ihracatçılara ambalaj malzemesi de üretiyor.

Aydın ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren EGE-POL İnşaat Yalıtım Ambalaj Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi, ürettiği ısı yalıtım mantolama sistemleri (EGE-MANTO), ambalaj ürünleri ve dekoratif ürünlerle sektöründe tercih edilen firmalardan biri oldu. EGE-POL, üretmiş olduğu yeni ürünlerde CE ve TSE belgesi alarak belgeli ürün yelpazesini genişlettiği gibi, Türkiye çapında Kalite Denetim Sistemi (KDS) belgesi almaya hak kazanan sayılı firmalardan biri oldu.

HEM ÜRETİCİ, HEM UYGULAYICI

EGE-POL, ısı yalıtım mantolama sistemlerinde hem üretici, hem de uygulayıcı bir firma olma özelliği taşıyor. Ürettikleri ısı yalıtım mantolama ürünlerine sadece Aydın’dan değil, diğer illerdeki firmalardan da ciddi talepler olduğunu belirten EGE-POL Genel Müdürü Mahmut Çağlayan, her yıl belli oranda büyüme kaydettiklerini belirtti.

ISI YALITIMIYLA TASARRUF, KONFOR VE BİNA ESTETİĞİ

Ülkemizde yeni yapılan yapılar için “Enerji Kimlik Belgesi” alma zorunluluğu başlatıldığını hatırlatan Mahmut Çağlayan, artık vatandaşların ev alırken, satarken ya da kiralarken sadece konumuna, manzarasına, oda sayısına değil, binaların ne kadar enerji harcadığını ve sınıfını gösteren bina enerji kimlik belgesine de baktıklarını belirtti.

Isı yalıtımının tasarruf, konfor ve bina estetiği sağladığını ifade eden Çağlayan, şunları söyledi:

“Isı yalıtımı, kışın ısınmak yazın da serinlemek için harcanan enerjiyi azaltmak ve konforlu ortamlarda yaşamak amacıyla binaların dış cephelerinde, çatılarında, ısı geçişini azaltan önlemler almaktır. Kışın ısıtma, yazın soğutma enerjisinden yüzde 50 ile yüzde 80 tasarruf sağlayarak aile ve ulusal ekonomimize katkıda bulunabiliriz. Bir kaç yıllık yakıt giderimizle dış cephe mantolamasını yaptırabilir, binalarımıza yepyeni görünümler kazandırabiliriz. Isı yalıtımı enerji tasarrufu sağlamanın yanında bina içerisinde dengeli bir sıcaklık dağılımı sağladığından farklı mekanlarda geçildiğinde sağlıklı bir yaşam imkanı sunar.” (SERCAN ÖRÜN)







 
Son Eklenen Haberler