Takip Et

SON DAKİKA

Helvacıoğlu, New Holland yeni model traktörlerini çiftçilerle buluşturdu

25 Ekim 2016, Salı 09:09

     


Çine'de faaliyet gösteren Helvacıoğlu Traktör A.Ş., New Holland marka traktörleri ile ekipmanlarını tanıtmak amacıyla düzenlediği tarla günü etkinliğinde yeni model TT4.55 4WD, TT4.55 2WD, TT4.65 4WD, TT465 2WD serisi traktörlerini çiftçilerle buluşturdu. Tarla günü etkinliği, çiftçilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Helvacıoğlu Traktör A.Ş. firmasının New Holland marka traktörleri ve ekipmanlarını çiftçiler ile buluşturduğu etkinliğe katılan davetlilere, pilav üstü kavurma, ayran ve aşure ikram edilirken, üzerinde New Holland yazılı şapkalar hediye edildi. Tarla günü etkinliğinin bu yıl beşincisini düzenlediklerini belirten Helvacıoğlu Traktör ve Petrol A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Melih Ünal, Helvacıoğlu A.Ş. olarak 1964 yılından beri Çine'de Türkiye'nin lider markası New Holland Türk Traktör bayiliğini yaptıklarını söyledi. New Holland Türk Traktörlerin tasarımının Türk Mühendisleri tarafından gerçekleştirildiğini, yedek parçalarının da Türkiye'de üretildiğini belirten Ünal, "130’dan fazla ülkeye yaptığı ihracatla ülkemizin önemli kuruluşlarından biri olan New Holland Türk Traktör, üretiminin ilk aşamasından sonuna kadar çiftçimizin beklentilerini ve taleplerini göz önünde bulundurarak üretim yapmaktadır. Bu nedenle yurdumuzda satılan her iki traktörden biri New Holland markadır" dedi.

Çine’de 2016 yılının ilk 9 ayı itibariyle yüzde 75 pazar payına sahip olduklarını ifade eden Helvacıoğlu Traktör ve Petrol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Melih Ünal, "İlçemizde satılan 4 traktörden 3'ü New Holland’dır. Yedek parça, servis ağı, 2.el piyasa değeri ve sayabileceğimiz daha birçok avantajları New Holland markasını lider ve vazgeçilmez kılmaktadır. Tarla günü etkinliğimizde günümüz teknolojisi ile üretilmekte olan ve yeni ürünlerimiz TT4.55 4WD, TT4.55 2WD, TT4.65 4WD, TT465 2WD traktörlerimizi tarlada toprak sürümü yaparak, çiftçinin daha yakından inceleme ve performansını kullanarak görmelerini sağladık" diye konuştu.

Ünal, çiftçilerin beğenisini toplayan TT4. seri traktörlerin tüm çiftçilerin beklentisini karşılayacağına inandığını kaydederek, şöyle konuştu: "Bölgemizde ağır işçilik yapan çiftçilerimize TD 75D ve TD 110D.K.K. serisi traktörlerimizi kullanma ve test etme fırsatı da sunduk. Firma olarak New Holland etkinliklerimizi her yıl geleneksel hale getirmeye devam edeceğiz. Tarla günü etkinliğimize ilgi ve alakalarını eksik etmeyen başta çiftçi kardeşlerimiz olmak üzere, bizleri onurlandıran bütün davetlilerimize teşekkür ediyorum."

Sarıoğlu Mahallesi'nde 210 dönümlük arazide gerçekleştirilen tarla günü etkinliğine, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Helvacıoğlu Traktör ve Petrol A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Melih Ünal, kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu başkanları, banka müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda çiftçi katıldı. (OSMAN YURTTAŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler