Takip Et

SON DAKİKA

“Denizli’nin uydusu gibiyiz”

25 Eylül 2014, Perşembe 16:45

     


Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Organize Sanayi Bölgesi’ni harekete geçireceklerini söyledi. Yatırımcı bulma gibi kaygıları olmadığını belirten Erol, “Denizli OSB’lerde neredeyse yer kalmamış durumda. Yatırımcı Denizli’ye yakın OSB arayışı içinde. Biz de Denizli’nin uydusu gibiyiz” dedi.

Buharkent Organize Sanayi Bölgesi’nin tescili yapıldığını, 5 yıldır yönetimi olmadığı için hayata geçemediğini söyleyen Başkan Mehmet Erol, “Buharkent Belediyesi olarak bizim de, OSB alanının içinde 160 dönüm arazimiz var. İlk etapta 800 dönümlük alan için alınmış kamu yararı kararı bulunuyor. Müteşebbis Heyet Toplantısında alınacak kararla OSB yönetimini kurmak istiyoruz. Sonra da, hızlıca yatırım yapılmaya başlanan bir bölge haline geleceğiz” diye konuştu.

"YATIRIMCI SORUNUMUZ OLMAZ"

Buharkent Organize Sanayi Bölgesi’nin çok kısa sürede iyi yatırımlar alacağına inandıklarını söyleyen Erol, “OSB yönetimi olmadığı ve faaliyeti bulunmadığı halde bile yatırımcılar arıyor, yer soruyor. Bir de biz Denizli’nin uydusu gibiyiz. Denizli’de OSB’ler dolmuş durumda ya da arsa fiyatları oldukça yüksek. Bu ortamda Buharkent OSB’nin yatırımcı bulma konusunda sorun yaşaması söz konusu değil. Yapmamız gereken ilk adımı atıp OSB yönetimini bir an önce oluşturmak” dedi. (EMİN AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler