Takip Et

SON DAKİKA

Sanayiciler, Emniyet Müdürü Baştuğ'u ziyaret etti

24 Kasım 2016, Perşembe 11:37

     


Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, AYSO Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Cılızoğlu, AYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Merve Alpargun Altıntaş, Salih Fahlioğulları, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Günver, Mehmet Küçük, Levent Candal, Sinan Yılmaz, Nuri Önel ve Genel Sekreter Kerem Öden, İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ'u ziyaret etti.

Ziyarete katılan AYSO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, kendilerini tanıttılar ve İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’ a başarılar dilediler.

Ziyaretten dolayı AYSO heyetine teşekkür eden, İl Emniyet Müdürü Baştuğ, kısaca tamamladığı görevler hakkında bilgi verdi. Baştuğ, “Önceki görev yerim Mersin’de görevim süresince emniyet teşkilatının daha iyi hizmet vermesi için mücadele ettim. Gereken önlemleri zamanında aldığımız için de sıkıntı çekmeden süreci tamamladık. Çünkü Mersin’in kozmopolit bir yapısı var. Özellikle toplumda yaşanan olayların değişik gruplarca kışkırtılması olasılığına karşı hep hazırlıklı olduk ve aldığımız tedbirlerle bunları önledik. Aydın daha sakin bir yer ama biz emniyet teşkilatı olarak hazırlıklarımızı ve tedbirlerimizi önceden alacağız” dedi

AYDIN'IN ÖNEMLİ SANAYİ POTANSİYELİ VAR

İl Emniyet Müdürü Baştuğ, Aydın’ın önemli bir sanayi potansiyeli olduğuna dikkat çekerek, "Özellikle, tarıma dayalı sanayisinin gelişmesinde AYSER‘in önemli katkısı olacaktır. Aydın Serbest Bölge projesinde tüm katılımcılara başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde olduktan sonra her faaliyetin ve hizmetin en verimli şekilde sonuçlanacağına inanıyorum” dedi.

Aydın sanayisi ve AYSO hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Şahin de Aydın ekonomisine yön verecek olan Aydın Serbest Bölgesi projesini tanıttı.

Şahin, “Hepimizin bildiği üzere ekonomi, güven ortamında gelişiyor ve büyüyor. İlimize gelecek yerli ve yabancı yatırımcı da bunu dikkate alıyor. Bu süreç içerisinde Sayın Müdürümüzün önderliğinde emniyet teşkilatı, ilimiz ve bölgemiz için önemli hizmetler verecektir. Bunun için başarılar diliyorum” dedi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler