Takip Et

SON DAKİKA

Tuğba Ankara’da dördüncü mağazasını açtı

24 Mayıs 2016, Salı 10:50

     


Aydın’da 1980 yılında kurulan, bugün Türkiye genelinde 63 mağazaya ulaşan Tuğba Kuruyemiş, Ankara’da dördüncü mağazasını açmanın gururunu yaşadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkiye’de açtığı birçok mağazayla büyüyüp güçlenen Tuğba Kuruyemiş, Antalya’daki ikinci mağazasının ardından son olarak Ankara’da Tunalı Hilmi, Kızılay ve Bahçeli 7. Cadde şubelerinden sonra Cebeci’de dördüncü mağazasını açtı.

Sunduğu kalite, hizmet anlayışı, ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesi ile Ankara’da örnek teşkil etmeyi amaçlayan Tuğba Kuruyemiş’in Ankara Cebeci mağazasının açılışını Tuğba Kuruyemiş bölge müdürleri ve Tuğba yöneticileri gerçekleştirdi.

YENİ ŞUBELER AÇILACAK

Bugün 650 çeşit ürün yelpazesiyle birçok şehirde mağazası bulunan Tuğba’nın, yıl boyunca çeşitli şehirlerde mağazalar açmaya devam edeceği belirtildi. Kalitesinden ve tazeliğinden ödün vermeden şubelerine yenilerini ekleyeceklerini söyleyen Tuğba Kuruyemiş Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Meryem Yağmur Uzun, “Ankara halkıyla bir kez daha buluştuğumuz için ve Cebeci’de olduğumuz için çok mutluyuz. Gerek sosyal medyada, gerek açılışımıza bizzat gelerek bizi yalnız bırakmayan halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. (SERCAN ÖRÜN)







 
Son Eklenen Haberler