Takip Et

SON DAKİKA

Öznira Yapı’nın prestij projesi Roz Villaları

23 Ekim 2017, Pazartesi 13:19

     


Aydın’da yaklaşık 14 yıldır inşaat sektöründe olan Öznira Yapı İnşaat, prestij projesi olan Efeler’de temelini atmaya hazırlandığı Roz Villaları ile fark yaratacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’da bugüne kadar bünyelerindeki taşımacılık alanında Ses Yapı İnşaat firmasıyla, iç oda kapıları imalatı alanında CNS Door firmasıyla faaliyet gösteren Öznira Yapı İnşaat, 2016 yılındaki eğitim yatırımları Özel Ege Atabey Okulları’nın ardından şimdi de inşaat sektöründe prestij projesi olan Efeler’de Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Roz Villaları’nı hayata geçirecek olmanın heyecanını yaşıyor.
 

ROZ VİLLALARI ÖZELLİKLERİYLE
EFELER’DE BİR İLK OLACAK

Bugüne kadar Ses Yapı ve Öznira Yapı İnşaat olarak Aydın’da 500’e yakın konut ürettiklerini söyleyen Öznira Yapı İnşaat Sahipleri Suat Erez ve Sinan Erez, Efeler’de şuana kadar benzeri olmayan Roz Villaları ile sektörde bir ilki gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Roz Villaları’na henüz proje aşamasında gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyleyen Suat Erez, “Bugüne kadar ürettiğimiz konut projelerinin ardından Roz Villaları ile sektörde fark yaratmak istiyoruz. Yıl sonuna kadar temelini atacağımız, 6 bin 300 metrekare alan üzerinde kurulu 14 tripleks villadan oluşan Roz Villaları, özellikleriyle Efeler İlçesi’nde bir ilk olacak. 2018 yılı sonunda tamamlamayı planladığımız projemizde, şuana kadar 5 villamızın satışını proje aşamasında gerçekleştirdik” dedi.
 

300 METREKATE KULLANIM ALANI

HER VİLLAYA ÖZEL HAVUZ
Mimar Sinan Mahallesi’nde şehir merkezinin yoğunluğundan uzak, bir o kadar da şehre yakın olan Roz Villaları’nın proje alanı etrafında yüksek katlı binaların olmayışı farklı bir ayrıcalık katıyor. Roz Vilları’nın en önemli özelliği, birbirinden bağımsız her villanın kendine ait havuzu, saunası, hamamı ve sinema salonunun olması. 300 metrekare kullanım alanı olan her villaya ait 330 metrekare bahçenin bulunduğu Roz Villaları’nda, her villaya ait iki adet otopark bulunuyor. Ayrıca her villanın 43 metrekare kış bahçesi, 53 metrekare de açık ve kapalı terası bulunuyor. İç ve dış görsellerinin farklılığının yanı sıra geniş ve kullanışlı alanları ile her ailenin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir proje olan Roz Villaları sizleri bekliyor.

 

BİR VİLLANIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Akıllı Ev Sistemi
300 Metrekare Kullanım Alanı

330 Metrekare Bahçe
2 Adet Otopark

25 Metrekare Havuz

53 Metrekare Açılır Kapanır Teras

36 Metrekare Bahçe Terası

43 Metrekare Kış Bahçesi

Yerden Isıtma

Merkezi Sistem Soğutma

Hamam &Sauna&Şok Duşu

Hobi Odası

Havuz Isıtma Sistemi 

ÖZNİRA YAPI İNŞAAT

ADRES: Hasan Efendi Mah. 1913 Sok. No: 4/6

İletişim: 0.544 465 77 00

BU BİR REKLAM HABERDİR

 







 
Son Eklenen Haberler