Takip Et

SON DAKİKA

Ege’nin incisi, Aydın’ın en büyük projesi; Gold Towers Rezidans

22 Kasım 2016, Salı 00:46

     


Aydın’da inşaat sektöründe önemli projelere imza atan Güleçoğlu İnşaat ve Türen İnşaat ortaklığında yapılan Gold Towers Rezidans projesi hızla yükseliyor. Aydın’ın fore kazıklı ilk projesi olan ve 2017 yılında tamamlanması planlanan Gold Towers’ta dairelerin yüzde 70’i şimdiden satıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler İlçesi’nde inşaat sektöründe yeni projeler hayata geçirilirken, Işıklı Bulvarı üzerinde 20 bin metrekare alana inşa edilen Gold Towers Rezidans, Aydınlılara modern ve yeni bir yaşam alanı sunacak. Her konseptte her aile hitap edecek 2+1, 3+1, 4+1 lüks ve delüx dairelerden oluşan Gold Towers Rezidans projesi 176 daireden oluşuyor. Örnek dairesi bugünlerde hazır olacak olan projenin en büyük dairesi de 290 metrekareden oluşuyor.

GÜÇ BİRLİĞİNDEN ‘GOLD TOWERS’ DOĞDU

Gold Towers Rezidans Projesi’nde Aydın’da sektörün öncü firmalarından Güleçoğlu İnşaat ve Türen İnşaat imzası var. Proje ortaklarından Erkan Güleçoğlu ve Hayati Türen, bir araya gelerek böylesine prestijli bir projeyi hayata geçirmeleriyle ilgili şunları söyledi:

“Birlikten güç doğar mantığıyla yola çıktık. Böyle büyük ve prestijli bir hayalimizde vardı. Bu projede de araya geldik. Bizi bir araya getiren dürüstlüğümüz ve ilkelerimizdi. Bu birlikteliğin ilk meyvesi de Gold Towers Rezidans oldu. Şehrin en prestijli projesi olan Gold Towers Rezidansı Aydınlılara sunduktan sonra, önemli ve daha büyük projeleri de Aydın’a kazandırmayı düşünüyoruz.”

AYDIN’IN FORE KAZIKLI İLK PROJESİ

7 bloktan oluşan Gold Towers Rezidans’ın temelinde de fore kazık sistemi kullanıldı. Gold Towers’ın TOKİ’den sonra Aydın’ın ilk fore kazıklı projesi olduğunu açıklayan müteahhit Erkan Güleçoğlu, “Bu sistem zemini sağlamlaştırarak, çok katlı inşaatlarda kullanılır. Fore kazık, zeminin bir delgi makinesi yardımı ile kazıldıktan sonra betonlanması ile oluşan kazıktır. Depreme dayanabilen bir sistemdir. Gold Towers Residence projesinde ikişer metre arayla toplam 1241 adet fore kazık kullandık. Sağlam konut yapmanın yolu fore kazıktan geçer” diye konuştu.

15 BİN METREKARELİK YEŞİL ALAN

Gold Towers Rezidans’ın yeşil alanıyla fark yaratacağını söyleyen ortaklardan Güleçoğlu, “Projemizde evlerin manzarasını zenginleştiren yemyeşil bir alan olacak. Çünkü Gold Towers, 15 bin metrekarelik bir botanik bahçesinin içinde yer alacak. Yeşilin maviyle anlam kazandığı bilinciyle tasarladığımız projeye berrak yansıma göletlerini, şelaleleri ve masmavi yüzme havuzlarını yerleştirdik” dedi.

ÜÇ AYRI HAVUZ

Aydın’daki projelere göre Gold Towers’ın en farklı özelliklerinden birinin de üç yüzme havuzunun bulunması. Havuzlardan birinin olimpik olacağını belirten Hayati Türen, “Gold Towers sakinleri yaz ve kış aylarında havuzlarında diledikleri gibi yüzebilecek. Çocuklar için tasarladığımız ebeveyn açık havuz, güvenli çocuk aktivite havuzu ile üstü ve cepheleri açılır kapanır, ısıtmalı kapalı havuz olmak üzere üç ayrı havuz bulunuyor. Bu projede her gün tatil tadında yaşanabilecek, dileyen beş yıldızlı otel konseptinde havuz başında geniş güneşlenme alanlarında güneşin tadını doyasıya çıkaracak” ifadelerini kullandı.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR ALANLARI

Modern yaşamın vazgeçilmezlerinden olan, kapalı spor salonunda vücut egzersizleri yapabileceğiniz geniş bir mekanın yanı sıra pilatesten aerobiğe, stepten yogaya alternatif sporlar için ayrılmış stüdyolar da bu projede yer alıyor. Kadınlara ve erkeklere özel olarak hazırlanmış hamam, sauna, masaj odaları, güzellik salonu ve kuaför barındıran SPA merkezi Gold Towers’ın bazı özellikleri.

KREŞ VE ALIŞVERİŞ CADDESİ

Gold Towers Rezidans’da 3-6 yaş grubundaki çocuklar için zengin olanaklar sunan kreşin de yer alacağını belirten ortaklardan Hayati Türen, “Artık günümüzde anne ve babaların çalıştığını düşünürsek, kreşler olmazsa olmaz. Bu projemizde gerek anne ve babalar iş hayatındayken gün içinde çocuklar kreşte eğlenip öğrenerek vakit geçirebilecek, gerekse onlar spor yaparken çocukları kreşte güvenli ellerde olacak. Ayrıca Gold Towers’ın 165 metrelik bir alışveriş caddesi de olacak. Yaşamımızda gerekli birçok ihtiyacı bu projede bir araya getirmeye çalıştık” dedi.

SOSYAL ALANLAR

Gold Towers Rezidans’da etkileyici bir peyzaj ve sınırsız sosyal imkanlar sizleri bekliyor. Proje içinde koşu parkuru ve fitness ekipmanları ile çocuklar için oyun alanları ve bisiklet parkuru da bulunuyor. özel parkurda bisiklet sürebilir. Tribünleriyle basketbol ve voleybol sahası, amfi tiyatro, açık hava sineması, tam tur tartan koşu pistten de Gold Towers sakinleri yararlanabilecek.

(BU BİR REKLAM HABERDİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler