Takip Et

SON DAKİKA

Cantürk İnşaat, Koçarlı'ya can katacak

22 Mayıs 2017, Pazartesi 11:34

     


İncirliova’da inşaat sektörünün marka ve lider firmalarından Cantürk İnşaat, kalitesi ve güvencesini Koçarlılarla buluşturuyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Koçarlı'da düzenlenen ve 3 gün süren 12. Çam Fıstığı Festivali’nde stant açan Cantürk İnşaat, Koçarlı’da inşaatına başladığı yeni projesi olan İncikale Koçarlı’nın tanıtımını yaptı. Koçarlılar tarafından yoğun ilgi gören ‘İncikale Koçarlı’ ilçeye sektörün standartlarını yükselteceğe benziyor.

 

İncirliova’da bir çok başarılı projeye imza attıklarını ifade eden Cantürk İnşaat'ın sahibi, İnşaat Mühendisi Yusuf Cantürk, “Bu projeyle arkadaşlarımızın dostlarımızın olduğu komşu ilçemiz Koçarlı’da sektöre yeni bir soluk heyecan kazandırmak istedik. ‘İncikale Koçarlı’ ilçenin tam merkezinde 15 daireden oluşuyor. 15 araçlık kapalı otoparkı ve yerden ısıtma sistemi bulunuyor. Koçarlı da bize olan ilgi çok yüksek. Bu da bizi Koçarlı da daha iyi işler yapmaya teşvik ediyor. İncirliova’daki yatırımlarımız ve projelerimiz de devam ediyoruz” dedi.

 

FESTİVALDE DAİRE SATTILAR

Koçarlı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlen festivalde, yapımına başladığı ‘İncikale Koçarlı’ projesinden daire sattı. Festivale katkılarından ötürü Cantürk İnşaat'ın sahibi, İnşaat Mühendisi Yusuf Cantürk’e Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, tarafından plaket verildi. Festivalin diğer ilçelere göre çok başarılı olduğunu ifade eden Cantürk, “Böyle festivaller esnaf için ekonomik anlamda halk için de sosyal anlamda çok verimli etkinlikler” dedi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler