Takip Et

SON DAKİKA

Bakan Zeybekci'den doğal ürünlere pazarlama sözü

21 Kasım 2016, Pazartesi 14:00

     


Adnan Menderes Üniversitesi'nin (ADÜ) Buharkent’teki Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) açılışına katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ilçede doğal aromatik bitkilerden üretilen kozmatik ürünler ile karşılaşınca, bu ürünlerin bilimsel olarak geliştirilip ilçe girişinde açılacak bir salonda teşhir edilmesi halinde ilgi göreceğini belirterek, pazarlama konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

DOĞAL KOZMETİK ÜRÜNLERDEN OLUŞAN HEDİYE PAKETİ VERİLDİ

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş, Abdurrahman Öz, Koçarlı Kaymakamı Cemil Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Erol, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş ve akademisyenler ile vatandaşların katıldığı törenin ardından Buharkent MYO’yu gezen Bakan Zeybekci son olarak laboratuvarı inceledi. Gezi esnasında Zeybekci'ye, Buharkent MYO Müdürü Mesut Kırmacı tarafından Buharkent Belediyesi ve MYO işbirliğinde düzenlenen “Tıbbi Aromatik Bitkisel Ürünler” kursuna katılan kursiyerlerin yörenin doğal ürünleri bal mumu, zeytinyağı, incir ve narenciye kullanarak yaptığı, doğal parfüm, sabun, şampuan, krem ve bal mumu içerikli hediye paketi verildi.

Kozmetik ürünleri koklayıp üzerine sıkarak test eden Bakan Zeybekci, ürünleri çok beğendiğini, üniversite bünyesinde bilimsel olarak üretilen ürünlerin geliştirilerek marka oluşturulması ve ilçe girişinde teşhir edilmesi halinde pazarlama konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Zeybekci,"Üretmesi sizden, pazarlaması bizden" dedi.

Buharkent Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkıları ile 20 dönüm arazi içinde inşa edilen, zemin artı 4 katlı 5 bin metrekare kapalı alana sahip 108 öğrencisiyle 3 bölümde eğitim öğretime başlayan Buharkent Meslek Yüksek Okulu düzenlenen törenle hizmete girdi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler