Takip Et

SON DAKİKA

Söke ve Adana Ticaret Borsaları kardeş oluyor

19 Eylül 2018, Çarşamba 15:30

     


Şehirler arasında ekonomik, teknolojik ve insani ilişkileri güçlendirme ve hizmet kalite anlayışını paylaşma amacıyla Kardeş Borsa Protokolünün imzalanması doğrultusunda, Söke Ticaret Borsası heyeti Salı günü Adana’ya gidecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kurumlar arası görüşmeler sonucunda Söke Ticaret Borsası ile Adana Ticaret Borsası arasında karşılıklı hizmet standartlarının yükseltilmesinin sağlanması, bilgi birikimi ve tecrübelerin paylaşılması ile ticaret kapasitesinin geliştirilebilmesine katkı sağlanması için fikir alışverişinde bulunuldu. Bu kapsamda iki orsa arasında kardeşlik protokolü imzalanacak.

İki pamuk ambarı olan Söke ve Adana Ticaret Borsalarının kardeş olmalarının önemine işaret eden Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel, “Kardeş borsa protokolüyle, iki borsa arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, karşılıklı hizmet standartlarının artırılması, üyelerin işlerinin geliştirilmesi, illerin istihdam ve yatırım olanaklarını genişletilmesi, ortak toplantılar, faaliyetler ve projeler gerçekleştirilmesi hedefleniyor “ diyerek protokolün önemine dikkat çekti. (CEREN AKBAŞ)







 
Son Eklenen Haberler