Takip Et

SON DAKİKA

"Türkiye, dünyanın 16. büyük ekonomisi"

19 Haziran 2017, Pazartesi 10:42

     


Ekonomi Bakanı Zeybekci: "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye artık bırak namerde merde bile muhtaç olmayacak, dünyanın şu anda 16'ncı büyük, Avrupa'nın 6'ncı büyük ekonomisi olmuştur"

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde merde bile muhtaç olmayacağını belirterek, "Dünyanın şu anda 16'ncı büyük, Avrupa'nın 6'ncı büyük ekonomisi olmuştur." dedi.

 

Zeybekci, babaocağı Denizli'nin Tavas'ın Pınarlar Mahallesi'nde köy halkına verdiği iftarda yaptığı konuşmada, kabrinin de burada olacağını, köyünü sevdiğini, bu köye aşık olduğunu belirtti.

 

Vatana, millete sevdalı olduklarını anlatan Zeybekci, şöyle devam etti:

 

"Sizin kardeşiniz olarak, Pınarlar'ın dağlarından tarlalarından çıkan birisi olarak memlekete hizmet etmek için de koşturuyoruz. Elhamdülillah memleketimiz, bir yıl öncesinden daha iyi. Türkiyemiz bir yıl öncesinden daha iyi. Hele hele o 15 Temmuz ihanetinden sonra artık Türkiye toparlandı, Türkiye yoluna girdi. Türkiye her şeyiyle bırak namerde, merde bile muhtaç olmayacak bir güzergaha girdi. Allah'ın izniyle artık Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye artık bırak namerde merde bile muhtaç olmayacak. Dünyanın şu anda 16'ncı büyük, Avrupa'nın 6'ncı büyük ekonomisi olmuştur. Büyümemiz gayet iyi gidiyor. Gelişmemiz gayet iyi gidiyor. İstediğimiz gibi mi, istediğimiz gibi pek değil ama illaki istediğimiz gibi olacak."

 

Büyükşehir Belediyesine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Zeybekci, bütün köylerde mahallelerde aynı güzelliklerin olduğunu, şehirleştiğini, bundan sonra daha güzel olacağını ifade etti.

 

Zeybekci hemşehrilerinin Ramazan Bayramı'nı da şimdiden kutladı.

 

Programa Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve diğer protokol üyeleri katıldı. (AA) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler