Takip Et

/>

SON DAKİKA

Hollywood yıldızlarının kaş prensi Aydın'da

18 Ekim 2017, Çarşamba 13:37

     


Türkiye’de "Kaş Prensi" olarak adını duyuran make-up uzmanı dünyaca ünlü Uğur Arslan, artık güzelliğine düşkün Aydınlı kadınlarının hizmetinde olacak.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Efeler İlçesi Mimar Sinan Mahallesi Efekent Bulvarı'ndaki Doreks Güzellik Salonuyla anlaşan ve ayda bir kez sanatını kadınlarla buluşturacak olan make-up artisti, daha ilk günden yoğun talep gördü. Gördüğü ilgiden memnun kaldığını söyleyen Arslan, “Aydın’ın kadınları güzelliğine ve sanata düşkün. Sanattan anlıyorlar. Bu da benim sanatımı daha iyi icra etmeme yarıyor” dedi.

YOĞUN TALEP GÖRDÜ

Türkiye’de 2009 yılında make-up artisti seçilen ve Hollywood yıldızları önünde boy gösteren Kaş Prensi Uğur Arslan, Endokrinoloji Uzmanı Banu Öztürk Ceyhan’ın işletmeciliğini yaptığı Doreks Güzellik Salonu'nda, kadınlara kıl tekniği ile kaş kontürü uygulama (Micro Blading) tekniği, dudak dolgunlaştırma ve kalıcı makyaj imkanı sunuyor. Yoğun çabalar sonucu Uğur Arslan’ı Aydın’a getirmeyi başardığını söyleyen Banu Öztürk Ceyhan, "Nereden çıktı, Uğur Arslan?" diye soranlara, “'Kendime, kaşlarımı yaptırmak istesem ne yaparım?' gibi sorular sordum ve araştırmalarım sonucunda doğru kişinin Uğur Arslan olduğunu düşündüm. Kendisiyle tanışmam neticesinde bizimle çalışması konusunda ikna etmeyi başardım. Çok güzel oldu ve çok da yoğun bir talep var” dedi.

HOLLYWOOD’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDİYOR

Sektörde, makyaj sanatçısı, stil danışmanlığı, akademisyen olarak 21 yıldır hizmet verdiğini belirten Arslan, “Türkiye’yi Hollywood’da temsil eden make-up artistiyim. Mikro Blading son sistemi Türkiye’ye getirenlerdenim. Ankara, Mersin ve İskenderun’da şubelerim var. İstanbul, Antalya ve İzmir’de işbirlikçi klinik ve salonlarımız var. İşbirlikçilerimiz arasına Aydın'ı da dahil ettik. Ayda bir Aydın’a geleceğim. Yeni projelerimizle birlikte mini makyajlar da yapabiliriz” dedi.

KENDİ MARKASINI YARATTI

Uğur Arslan lipstick olarak kendi markasını yarattığını, Türkiye ve Avrupa’da onun lansmanlarını yaptığını ifade eden Arslan; ayrıca gençleştirme, eyeliner ve gelin koçluğu da dahil makyaj eğitimleri verdiğini söyledi.

Micro Blading’in herkes tarafından yapılmaya başlandığını ancak en doğrusunu göstermeye çalıştığını kaydeden Arslan, “Micro Blading uygulaması kendi kılından farksız, yüz hatlarını şekillendirme sistemidir. Maalesef bunu yapan kişiler yapmış olmak için yapıyorlar. Ya da para kazanmak için yapıyorlar. Sistemi öğrenmek için akademisyenlerden eğitim alabilirler” şeklinde konuştu.

AYDIN’IN KADINLARI SANATTAN ANLIYOR

Aydın’da olmaktan çok mutlu olduğunu kaydeden Kaş Prensi, “İyi ki Banu Hanım ısrar etti. Aydın’a ilk defa geldim. Buranın kadınları hem çok sıcak kanlı hem de sanattan anlıyorlar. Bu da beni çok mutlu ediyor ve böylelikle sanatımı daha iyi yapabiliyorum. Talep, beklediğimizden çok daha iyi” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)







 
Son Eklenen Haberler