Takip Et

SON DAKİKA

Didim işletme ağına 3400 işletme dahil edildi

18 Ekim 2016, Salı 15:39

     


Didim Ticaret Odası’nın Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) desteğiyle gerçekleştirdiği Didim İnteraktif Tanıtım Sistemi projesinin “Didim İşletme Ağı” çalışmaları kapsamında Didim sınırları içerisinde bulunan 3 bin 400 işletme, Didim Gezgini işletme ağına dahil edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkiye'nin lokasyon destekli ilk destinasyon tanıtım sitesi olan www.didimgezgini.com projesinde yer alan Didim işletme ağı çalışmaları devam ediyor. Saha çalışmasıyla oluşturulan 3400 web sayfası işletme sahiplerini beklerken Didim’deki tüm işletmeler için tamamen ücretsiz olan sisteme kayıt sonunda verilen aktivasyon koduyla işletme sahipleri web sitelerini kullanabilecekler.

Tamamen kullanıcının kontrolünde olan web sayfasının hem esnafın işini kolaylaştıracağı hem de ilçede yaşayan veya tatil yapan kişilerin aradıkları işletmelere daha kolay ulaşmalarını sağlayacağı bildirildi.

Sistemin arama yapan kişinin konumunu belirleyip aradığı kategorideki Didim’deki tüm iş yerlerini en yakından en uzağına sıraladığını belirten Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, “Çalışma kapsamında 3400 web sayfası, 3400 ağ içi sayfa oluşturduk. Bu sayfaların hepsi işletme sahipleri tarafından rahatlıkla yönetilebilecek. Bu sayfalar vasıtasıyla işletmelerimiz yaptıkları işleri tanıtabilecek, haber, duyuru ve kampanya yayınlayabilecek, çalışma ekipleri kurabilecek” dedi.

COĞRAFİ KONUMA GÖRE YOL TARİHİ ALINABİLİYOR

Kişilerin coğrafi açıdan bulunduğu konuma en yakın işletmeyi görüp yol tarifi alabildiğini ifade eden Üstündağ, şunları söyledi: “Amacımız, bilgi çağının gerekliliklerine uygun olarak işletmelerimizin değişen yeni koşullara uyum sağlamasına yardımcı olmak ve bu kapsamda dijital tanıtım araçlarının etkin kullanımı ile işletme kazançlarının artırılmasına destek olmak.

İşletme ağı özelliklerini esnafımızdan ve diğer kullanıcılardan gelen önerilerle daha da geliştireceğiz ve örnek bir sistem haline getireceğiz. İşletme ağının tüm esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.” (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler