Takip Et

SON DAKİKA

Araç Kiralamanın Lideri Aydın’da

18 Temmuz 2017, Salı 11:23

     


''Araç Kiralamanın Lideri Burada'' sloganıyla Koç Holding güvencesiyle Aydın Merkez Şehir ofisini geçtiğimiz aylarda hizmete açan AVIS, farklı çözümlerle kısa sürede Aydın’da araç kiralamada tercih edilen firmalardan biri oldu.


(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)


GÜNLÜK ARAÇ KİRALAMA

Dünyanın küresel bir köye dönüşmesi, özellikle ulaşım ve iletişimin yeni olanakları ayaklar altına sermesi ile mümkün hale gelmeye başladı. Bu değişim sürecinde, var olan sektörlerin kimi niteliksel değişimlerini gözlerken, yepyeni hizmetler sunan bazı sektörlerin gelişimine tanıklık ediyoruz. Tıpkı araç kiralama sektörü gibi… Sektör, gerek filo kiralama, gerekse günlük kiralama imkânları ile değişen dünyanın, değişen ihtiyaçlarına yeni çözümler sunmaya çalışıyor ve hızla gelişiyor. Günlük araç kiralama hizmetleri ile geniş zamanlarda yapmaya çalıştığımız tatilleri hafta sonlarına sığdırıyor, az zamanda çok iş yapıyor ve uzakları yakın kılıyoruz. Havayolu taşımacılığının yaygınlaşması, günlük araç kiralama konusundaki bilincin artışıyla giderek daha çok sayıda insan günlük araç kiralamayı talep ediyor. Bu yolla hem iş, hem de tatil amaçlı ziyaretlerinde zamandan ve maliyetten tasarruf sağlıyorlar. Müşteriler kimi zaman satın almayı düşündükleri otomobil markasını kiralama yöntemiyle kullanıyor, deneme amaçlı seyahat ediyor. Seyahatler esnasında otoyol ve yakıt dışında ilave giderleri olmuyor. Tüm bakımları yapılmış, oldukça yeni, sigortalı, emniyetli araçlarla tatsız sürprizler yaşamadan keyifle yolculuk yapabiliyor, arıza ve kaza durumunda 7/24 hizmetten faydalanıyor, Çekici, Otel, Ulaşım gibi zorluklarla uğraşmıyorlar. İş seyahatlerinde hiç tanımadıkları belki ilk kez gittikleri şehirlerde sürücülü kiralama yaparak yabancılık çekmeden şehri turluyor, işlerini konforlarından en küçük fedakârlık yapmadan, en kısa sürelerde halledebiliyorlar.

Özetle, günlük kiralama hayatlarımızı değiştiriyor. Sunduğu olanaklarla zaman, uzaklık, iş, tatil gibi kavramlarla ilgili algılarımızı altüst ediyor, yaşam biçimlerimizi değiştiriyor, bizi özgürlüğün yeni boyutlarıyla tanıştırıyor.

Araç kiralamanın lideri olan AVIS, günü birlik iş ve tatil seyahatlerinde ülke genelinde ihtiyaca göre her marka, model ve segment ile araç kiralama hizmeti sunuyor. Müşteriler Model yılları oldukça yeni olan, sigortalı, emniyetli araçlar ile ihtiyaçlarını en rasyonel şekilde karşılayabiliyorlar. Bütün bunları ödedikleri kira bedeli, kullandıkları yakıt ücreti ve otoyol geçişleri dışında ilave bir gider olmadan güvenle yapabiliyorlar. Ülkemizde uçuş ağının yaygınlaşması sonucunda günlük araç kiralama giderek tercih ediliyor. Bu durum günümüz dünyasında vakit kaybının önüne geçerek, ekonomik çözümler yaratarak kullanıcılarına zengin avantajlar sunuyor.

 

UZUN DÖNEM FİLO KİRALAMA

Filo kiralama, en basit haliyle, belirli bir süre, kilometre ve aylık ödeme kapsamında araç kullanımı sağlayan avantajlı bir finansal üründür.

Günümüzde büyük veya küçük tüm işletmelerin satış, pazarlama ve lojistik gibi fonksiyonları için binek araçlara ihtiyaç oluşmaktadır. İster bir ister yüzlerce aracı finanse etmenin ve operasyonel olarak yönetmenin kişi ve şirketler için iş kaybı olduğu bilinmekte ve bu süreçler günümüzde daha profesyonel bir şekilde takip edilmektedir. Sizlere satın almak yerine tercih edebileceğiniz çok daha avantajlı bir yol olan Filo kiralamayı öneriyoruz.

Operasyonel kiralama, 12 aydan 48 aya kadar faydalanabileceğiniz adet sınırı olmayan, uzun dönemli araç kiralama hizmetidir. Kiralama süresince araç ve araç kullanımıyla ilgili riskler (yatırım riski, ikinci el değeri, değer kaybı, faiz gideri, amortisman vb.) aracın mülkiyetine sahip olan kiralama şirketine ait olacaktır. Siz ise satın alma maliyetinden tasarruf etmenin yanı sıra periyodik bakım hizmetleri, vergi ödemeleri, hasar onarımları, sigorta/kasko giderleri, yedek araç hizmeti ve lastik değişimi gibi konuları tamamen ilgili kiralama şirketine devretmenin konforunu yaşayacaksınız.

Filo kiralama adı itibariye çoğul olsa da sizin veya şirketinizin bir araca dahi ihtiyacı var ise, bu hizmetlerden yararlanabilir, satın almaya kıyasla çok daha uygun bir maliyetle aracınızı tedarik edebilirsiniz. Kiralamanın sağlayacağı fayda ile zaman ve maliyetten tasarruf edebilir, artan zamanınızda işinize odaklanabilirsiniz.



FİLO KİRALAMA VE SATIN ALMA KARŞILAŞTIRMASI

SATIN ALMA

Aracın ÖTV ve KDV'si gelir vergisinden indirim konusu yapılabilir (23 numaralı KDV Genel Tebliği ve VUK 269 ve 270/2. maddeye göre).

ÖTV ve KDV düşüldükten sonra kalan tutar amortisman olarak 5 yılda vergi matrahından düşülebilir.

Araca ait bakım, kasko, yedek parça vs. harcamalar gider olarak gösterilebilir.

Araca ait işyeri ile ilgili yakıt masrafları gider olarak gösterilebilir.

FİLO KİRALAMA

Kiralama faturasındaki KDV işletmenin ödeyeceği KDV'den indirim konusu yapılabilir.

KDV düşüldükten sonra kalan tutarın tamamı işletmeye gider olarak yazılır.

Araca ait MTV, Trafik Sigortası, Kasko, Bakım-Onarım, Lastik gibi tüm masraflar kiralama şirketine ait olduğundan bu harcamalar için para ödenmez.

Yakıt masrafları gider olarak gösterilebilir.

Kaza, yolda kalma vs. gibi durumlarda  destek verildiğinden işgücü kaybı yaşanmaz, kaza sebebiyle araçta oluşabilecek değer kaybı riski alınmamış olur.

Araç için harcanacak olan para kasada kalır. Bu para finansal olarak değerlendirilerek gelir elde edilebilir, faiz gideri oluşmaz

 

AVIS HAKKINDA

Avis, Türkiye'ye 7 Ağustos 1974 tarihinde bir Koç Holding tarafından getirilmiş, 1980 yılına kadar oto kiralama sektörü Türkiye'de çok aktif olmayan bir profil çizmiştir. Ancak bu tarihten sonra, Türk turizminde gerçekleştirilen büyük gelişmeler ve yapılan yatırımlar aynı paralelde oto kiralama sektörüne de yansımıştır. Bu dönemde Avis Türkiye filosunu büyük ölçüde genişletmiş, yurt dışından ithal etmiş olduğu araçları ile filo sayısı 1800 araca ulaşırken personel sayısı da 300'lere çıkmıştır. Bu büyüme 1991 yılında yaşanan körfez savaşı ve buna bağlı olarak sektörde yaşanan ekonomik sorunlar nedeni ile durmuştur. 1992 yılında Avis Türkiye lisans hakkını kullandırmak sureti ile hizmet ağını yurt çapında genişletmiştir.

 

AYDIN’IN İLK VE TEK KURUMSAL
ARAÇ KİRALAMA ŞİRKETİ OLDU

Türkiye’nin hemen hemen tüm Şehir merkezleri, Havalimanları ile turizm noktalarında satış ve pazarlama ofislerine sahip olan AVIS tüketiciye farklı segment araçlarıyla hizmet vermektedir.

Aydın’ın ilk ve tek kurumsal Araç Kiralama şirketi durumundaki AVIS Aydın Ofisi müşterilerine; Günlük, Haftalık, Aylık ve Yıllık olarak Kısa ve Uzun dönemli araç kiralama hizmeti sunmaktadır.

Araç kiralamanın lideri konumunda olan markanın; uluslararası deneyimi, yurt içindeki bilinirliği, Koç markasına olan güven, müşteri memnuniyeti konusunda olumlu yaklaşımı, hasar veya arıza durumundaki acil çözüm odaklı çalışması, her biri kendi alanında uzmanlaşmış, sorumluluk sahibi olan personelleri, müşterilerinin her daim istek ve taleplerine, müşteri profiline bakarak gerektiğinde kurumsal ve gerektiğinde durumsal çözüm üreterek, çağımızın gerektirdiği tüm alanlarda bulunup, müşterinin alacağı hizmetten memnun kalmasını amaçlayan AVIS Aydın Şehir ofisi geride bıraktığımız süreçte Aydın’da araç kiralama deneyimi yaşamış müşterilere çok daha iyi bir deneyim yaşatmış, ilk defa araç kiralayan müşterilere ise mükemmel bir hizmet vermektedir.

 ''Araç Kiralamanın Lideri Burada'' sloganıyla, Koç Holding güvencesiyle Aydın Merkez Şehir ofisi hizmete başlamıştır.

 

 

AVIS Aydın: Adnan Menderes Bul. Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Karşısı EFELER/AYDIN   0.256 213 32 32 

Bu bir reklam haberdir

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler