Takip Et

/>

SON DAKİKA

Çineli üreticilere ilk yardım eğitimi verildi

18 Şubat 2016, Perşembe 15:45

     


Çine Ziraat Odası ile anlaşmalı olarak Çineli çiftçilere çeşitli hizmetlerde bulunan Mavi Tarımsal Danışmanlık Şirketi tarafından, Çine’nin Gökyaka, Saraçlar, Soğkoluk ve Hacıpaşalar mahallelerinden 200 çiftçiye ilkyardım eğitimi verildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Ziraat Odası ve Mavi Tarımsal Danışmanlık Şirketi işbirliğinde, İlk Yardım Eğitmeni Sema Menteşe tarafından, Gökyaka, Saraçlar, Soğukoluk ve Hacıpaşalar mahallelerinden Çine Ziraat Odası Organik Tarım Projesine kayıtlı 200 çiftçiye ilkyardım eğitimi verildi. İlkyardım kursunu başarıyla tamamlayan çiftçilere, belge verildi. Çineli çiftçilere, Çine Ziraat Odası ve Mavi Tarım Danışmanlık Şirketi işbirliğinde, zeytin hastalıklarıyla ilgili organik tarımda yapılması gerekenler hakkında ve bordo bulamacı konularında da eğitim verileceği öğrenildi.

Belge dağıtım törenine, Çine Ziraat Odası İkinci Başkanı Mehmet Bal, Çine Ziraat Odası Meclis Üyesi Mustafa Altıntaş, Çine Ziraat Odası Tarım Mühendisi Mutlu Çıvgın, Mavi Tarım Danışmanlık Şirketi Müdürü Arzu Alşahin, Mavi Tarımsal Danışmanlık Şirketi Tarım Mühendisi Cemal Güvenç, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler