Takip Et

SON DAKİKA

Çetinler 21. Şubesini ADÜ Park’ta açtı

17 Eylül 2019, Salı 17:24

     


Çetinler Market, 21. Şubesini Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü içindeki ADÜ Park’ta açtı. Sade bir törenle gerçekleşen açılışın kurdelesini ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir kesti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’ın yerel marketler zinciri Çetinler Market, 21. Şubesini ADÜ Merkez Kampüs’te bulunan ADÜ Park’ta açtı. ADÜ Park mağazasını sade bir törenle açmak istediklerini belirten Çetinler Market sahibi Hakan Çetin, bu kez kimseye açılış davetiyesi göndermeden bir açılış yaptıklarını belirtti. Açılışa katılan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ADÜ Genel Sekreteri Baki Aslantaş, tvDEN Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın, açılış kurdelesini Hakan Çetin ile birlikte kesti.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “ADÜ ailesi gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Sizin gibi istihdam oluşturan arkadaşları bünyemizde görmek bizleri mutlu ediyor. Çünkü insanlarımızın evine bir ekmekten fazla ekmek götürmesine katkı veren insanları biz her zaman başımızın üstünde taşıyoruz” dedi.

“İHTİYAÇLARA YÖNELİK ÜRÜNLER SEÇTİK”

ADÜ Park Şubesi’nde hasta ve hasta yakınları ile öğrencilere yönelik ihtiyaçların da yer aldığını belirten Çetinler Market Sahibi Hakan Çetin ise, “Normalde mağazalarımızı Cuma günleri açıyorduk. ADÜ Park mağazamız birkaç gün gecikti. Çünkü, hastalarımıza, hasta yakınlarımıza, ADÜ çalışanlarımıza, öğrencilerimize ‘nasıl faydalı olabiliriz’ diye düşünerek ürünlerimizi seçtik. 14 bin barkodlu üründen hızlı tüketim ürünlerini seçmeye çalıştık. Müşterilerimiz de memnun oldu. Markalı ve kaliteli ürünleri uygun fiyata satıyoruz. Aydın halkı en iyi hizmeti hak ediyor. İlk şubemizi mahalle muhtarlarımız açmıştı, bu mağazamızı da rektörümüz açtı. ADÜ’de olmaktan mutluyuz” diye konuştu.

“AVM’LERDEN DE TEKLİF ALIYORUZ”

Aydın’daki ve çevre illerdeki AVM’lerden de teklifler almaya başladıklarını ifade eden Hakan Çetin, önümüzdeki günlerde AVM mağazacılığına da girmeyi planladıklarını söyledi. İşletme sahibi Hakan Çetin, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Aldemir'e mağazayı gezdirdikten sonra Aydın inciri hediye etti. (CEREN AKBAŞ) 







 
Son Eklenen Haberler