Takip Et

SON DAKİKA

Şirin Begeç'in yeni projesi, OttomanLife Rezidans

17 Şubat 2015, Salı 07:35

     


25 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Şirin Begeç İnşaat, Efeler İlçesi'nde gerçekleştireceği ‘OttomanLife Rezidans’ projesini Aydınlılara sunmaya hazırlanıyor.

Aydın’da son zamanlarda hızla ilerleyen inşaat sektörü kente yeni katılan projelerle de farklı bir estetiğe bürünüyor. İnşaat sektöründe yap-sat modeli ile Aydın’a 25 yıldır hizmet veren Şirin Begeç İnşaat, yeni projesi olan ‘OttomanLife Rezidans’ ile görücüye çıkmaya hazırlanıyor.

Konumundan, mimarisine, sosyal alanlarından, konforuna kadar birçok kalemde diğer projelere göre farklı olduğunu söyleyen Şirin Begeç, “Adnan Menderes Mahallesi’nde, 7.338 m² arsa üzerine kurulmuş, toplam 2 Blok, 64 Rezidans daire ve A blok altında 3 işyerinden oluşan bir projedir. Projede farklı büyüklüklerde A Blok'ta 4+1 daireler, B Blok'ta 3+1 daireler yer almaktadır. Rezidansın formu kıvrımlı hatlarıyla estetik bir görünüş sunmaktadır 9 katlı 2 bloktan oluşan OttomanLife Rezidans yüzde 70 yeşil alanıyla ferah ve huzurlu, yenilikçi ve modern mimarisiyle göz alıcı ve konforlu bir yerleşim merkezi” dedi.

“İNŞAAT SONSUZ BİR OKUL”

Genç yaşta girdiği inşaat sektörünün her kaleminde görev aldığını ve inşaatın bir okul olduğunu ifade eden Begeç, “Küçük yaşta girdiğimiz bu okulda sınıf atlayarak emin adımlarla ilerliyoruz. Bu okuldan ancak işi bırakırsanız mezun olursunuz. Bu güne kadar yaptığımız eserlere güvenle bakıp hep kendimizi yenilemenin ve geliştirmenin peşindeyiz” diye konuştu. Başarının ve kalitenin bir tesadüf olmadığını da sözlerine ekleyen Begeç, “Başarı asla bir tesadüf değildir. Bir işi anlayarak, en ince ayrıntısına varana kadar sorgulamak başarıyı dolayısıyla kaliteyi ortaya çıkarır. Bizim inşaatlardaki birinci kuralımız sağlamlık. Bilindiği üzere deprem binanın rengine ve yerine bakmıyor” dedi.

OĞULLARINDAN GÜÇ ALIYOR

Bilgi ve tecrübenin paylaşılarak çoğalacağının altını çizen Begeç, şunları söyledi:

“Bilgi paylaştıkça artar. Ben de birikimimi oğullarım Adil ve Bekir’e aktarıyorum. Aynı zamanda onların da her kalemde fikrini alarak kalitemizi ilerletiyoruz. Bunun en iyi örneği, OttomanLife Rezidans projemiz. Yenilikçi fikirler ile insanlarımızı huzurlu, güvenli, tasarruflu ve yeşil ile iç içe olabilecekleri, herkesin mahremiyetine de saygı göstererek, son teknoloji ile konforu birleştiren yepyeni bir yaşam alanı geliştirdik.’’ (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler