Takip Et

AYTO istihdam seferberliği için harekete geçti

17 Ocak 2017, Salı 17:36

     


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında, odalarda ve borsalarda kurulacak İŞKUR Hizmet Noktası Protokolü Ankara’da imzalandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve İŞKUR Genel Müdürü Mehmet Ali Özkan’ın imzaladığı protokol hakkında konuşan Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, İŞKUR ile birlikte geliştirilen projenin Aydın’da istihdamı artıracağını söyledi.

“EKONOMİK DURAĞANLIK BÜYÜMEYE DOĞRU BİR SEYİR İZLEYECEK”

Göreve geldiklerinde yaptıkları araştırma neticesinde Aydın ilinin devletin hibe ve desteklerinden yeterince yararlanamadığını tespit ettiklerini söyleyen Ülken, “Bu açığı kapatmak için hayata geçirdiğimiz “AYTO Aydınlatıyor” projesi ile odamızda oluşturduğumuz destek masaları, devletin destek ve hibeleri ile ilgili her hafta üyelerimize yol gösterici oldular. İŞKUR, GEKA, TKDK ve KOSGEB uzmanlarını oda binamızda üyelerimizle bir araya getirerek danışmanlık hizmetini üyemizin ayağına getirdik. Bugün imzalanan protokolle yaptıklarımızın ne kadar doğru olduğunu bir kere daha görmüş olduk. Bu uygulamanın 81 ilde hayata geçmiş olması, ekonominin canlanmasını, istihdamın artmasını ve ekonomik durağanlığın büyümeye doğru bir seyir izlemesini sağlayacaktır” dedi. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler