Takip Et

SON DAKİKA

STB üyeleri milli istihdam seferberliği ödül törenine katıldı

15 Aralık 2017, Cuma 19:58

     


Söke Ticaret Borsası (STB) Başkanı Deniz Günal, Beştepe'de Düzenlenen İstihdam Şurası ve Milli İstihdam Seferberliği ödül törenine katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S. Deniz Günal’a Söke Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Nejat Sağel, Başkan Yardımcısı Ali Özdericioğlu, yönetim kurulu üyeleri Hamdi Erdem ve Hasan Salbaş, eşlik etti.

 

Çok sayıda şirket ve kuruluşun istihdama yaptıkları katkılardan dolayı ödül aldığı programa ilişkin açıklamada bulunan Başkan S. Deniz Günal, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlatılan istihdam seferberliğine katkı sağlayan herkesi kutluyorum. Cumhurbaşkanımızın yaptığı çağrı, iş dünyamızca benimsenmiş ve bugüne kadar 1 buçuk milyon yeni istihdam rakamına ulaşılmıştır” dedi.

 

İSTİHDAMI EN FAZLA ARTIRAN İL İSTANBUL

İstihdam seferberliği kapsamında Ocak 2017’den bu yana istihdamlarını en fazla artıran iller, sektörler ve firmalar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle ödüllerini aldılar. Firma başına istihdamını en fazla artıran iller Ardahan, Bayburt, Bingöl, Tunceli ve Muş olurken, Türkiye genelinde istihdamını en fazla artıran iller İstanbul, Antalya, Ankara, İzmir ve Muğla olarak sıralandı. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler