Takip Et

SON DAKİKA

TÜRMOB yönetimine Aydınlı aday

15 Ekim 2016, Cumartesi 10:04

     


Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (SMMMO), 5 Haziran'da yapılan olağan genel kurulunda, hata yapıldığı gerekçesiyle itirazda bulunarak birlik delegesi seçilen Emine Hayırsever, şimdi de TÜRMOB Yönetim Kurulu'na aday oldu.

Aydın SMMMO Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde İlçe Seçim Kurulu’nun hata yaptığını öne sürerek Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) başvuran Emine Hayırsever, yapılan incelemenin ardından Birlik Genel Kurul Delegesi seçilmişti.

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği’nin (TÜRMOB), hafta sonunda Ankara’da gerçekleştirilecek genel kurulunda, başkan adayı olan Mahsun Türker’in listesinden 4. sıradan yönetim kurulu adayı olduğunu ifade eden Emine Hayırsever, seçimlerde 4 listenin yarışacağını ifade etti.

Cemal Yükselen, Eray Mercan, Mahsun Türker ve İbrahim Değirmenci’nin başkanlık için yarışacağı seçimlerde, Türker’in listesinde yer alan Hayırsever, “Öncelikle Aydın’ı temsilen bana listesinde yer veren Mahsun Türker’e şükranlarımı sunuyorum. Bu benim için büyük bir onur ve gururdur. Seçimi biz kazandığımız takdirde, TÜRMOB’da yer alan ilk Aydınlı olmanın gururunu da yaşayacağım” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler