Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de seyahat acentaları, sorunlarını görüştü

14 Kasım 2017, Salı 17:28

     


Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Didim Bölgesel Yürütme Kurulu’nca düzenlenen toplantıda seyahat acentaları sorunlarını görüştü. Toplantıya TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün de katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

D-Marin Didim Yacht Club’ta düzenlenen toplantıya, TÜRSAB Genel Sekreteri TÜRSAB Çetin Gürcün ve Yönetim Kurulu üyeleri, TÜRSAB Didim Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Aylin Bal ve Didim’deki seyahat acentaları temsilcileri katıldı. Toplantıya katılması beklenen TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ise program değişikliği nedeniyle ziyaretini ileri bir tarihe erteledi. Ulusoy’un önümüzdeki hafta Didim’e gelmesi bekleniyor.

Toplantıda konuşan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Genel Sekreteri Çetin Gürcün, Didim Bölgesel Yürütme Kurulu’nun 3,5 yıl önce oluşturulduğunu belirterek, “Didim BYK 3,5 yıldır Didim’de seyahat acentalarına hizmet veriyor. Burada Didim BYK Başkanı Aylin hanım ve beraberindeki arkadaşlar, ciddi katkılar sağlıyor. Zaman zaman TÜRSAB olarak düzenlediğimiz toplantılarımıza katılıyorlar. Didim’in Türk turizmindeki yeri de belli. Bugüne kadar yaptığımız çalışmaları, birlikte inşallah devam ettireceğiz” dedi.

 

“BAŞARAN ULUSOY, TÜRSAB’A BÜYÜK KATKI SAĞLADI”

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin Genel Kurulu’nun 2-3 Aralık tarihlerinde yapılacağını ifade eden Çetin Gürcün, “Mevcut TÜRSAB başkanımız Başaran Ulusoy, şahsi becerileri yüksek, ileriye yönelik ufku açık ve TÜRSAB’ın günümüzde yaşanılan sorunlarını en iyi bilen kişi. Başaran Ulusoy’un göreve geldiği günden bugüne kadar 18 yıllık süreçte TÜRSAB bambaşka bir yere geldi. Hem fiziki anlamda gelişti, hem de Türkiye’de turizmle ilgili kimin aklına ne gelirse veya ne sorunu olursa TÜRSAB başvurulan bir referans kurumu haline geldi. O yüzden yoğun bir çalışma programı içerisindeyiz. Önümüzde o kadar geniş bir yelpaze var ki, biz zaman zaman belli konularda hızlı adım atma imkanını kaybediyoruz” diye konuştu.

Toplantıya katılan seyahat acentaları temsilcileri de yaşadıkları sorunları, TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün ve Yönetim Kurulu üyelerine anlattılar. (EDİZ VERDİOĞLU)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler