Takip Et

SON DAKİKA

Poyraz Otomotiv'den ticari taksicilere özel fırsatlar

14 Kasım 2016, Pazartesi 14:46

     


Fiat Aydın Bayisi Poyraz Otomotiv, ticari araç kampanyası ile Aydınlı taksicilere özel avantajlar sunuyor. Tofaş’ın 1 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirdiği ve seri üretimi Bursa’da yapılan Fiat Egea projesinin sedan ve station vagon modelleri taksi esnafı tarafından en çok tercih edilen model olarak liderliğini koruyor. EGEA’nın taksiciler tarafından en çok tercih edilen motor seçenekleri ise, 5 ileri vites 1.3 litre 95 HP Multijet dizel ve 6 ileri vites 1.6 litre 120 HP Multijet dizel olarak ön plana çıktığını ifade eden Aydın Poyraz Otomotiv Satıl Müdürü Bora Boralı, Fiat Egea’nın 6 ileri tam otomatik şanzımanla kombine edilen 110 HP gücündeki 1.6 litrelik E-Torq motorlu versiyonu ve 1.6 litrelik Multijet turbo dizel motor seçeneğinin çift kavrama otomatik şanzımanlı (DCT) versiyonu da farklı bir konfor arayan kullanıcıların tercihinde olduğunu söyledi.

DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ

Bursa’da üretilip Avrupa ve Amerika dahil toplam 40 farklı ülkeye ihraç edilen Egea, Avrupa’da Tipo, Amerika’da ise Dodge Neon olarak pazara sunularak üstün ürün özelliklerinin dünya çapında kabul gördüğünü söyleyen Boralı, “Sınıfının en geniş iç ve bagaj hacimlerine sahip olan modellerinden olan Egea, yüksek performansını oldukça düşük yakıt tüketimi ile elde ediyor. 1,6 Multijet II motorda yakıt tüketimi 3,7 litreye kadar düşüyor. Böylece ticari araç kullanan müşterilerimizin en çok tercih edilen modeli olmaya devam ediyor” diye konuştu.

Taksilere servis bakımlarında yedek parçada ve işçilik ücretlerinde yüzde 25 indirim yaptıklarını söyleyen Bora Boralı, "Araçlarımızda yedek parça problemi yok. Yedek parça için beklemek sıkıntısı yok" dedi. (SERCAN ÖRÜN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler