Takip Et

SON DAKİKA

Oto lastik sektöründe kadın liderliği

14 Temmuz 2019, Pazar 18:40

     


Efeler'de 5 yıldır oto lastik sektöründe hizmet veren Deniz Işık, ikinci şubesini Gıdacılar Caddesi'ne açtı. Açılışa katılan Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, " AYTO kadınları erkeklerinden daha çok iyi iş çıkaracaklarını her işte olduğu gibi ispat ederler." dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İlk şubesi Yeni Sanayi Sitesi'nde olan Deniz Oto Lastik & Jant işletmesinin ikinci şubesini Gıdacılar Caddesi'nde açan genç kadın girişimciyi AYTO üyeleri ve yakınları da yalnız bırakmadı.

AYTO BAŞKANINDAN KADINLARA ÖVGÜ

AYTO'nun kadın üyelerine övgülerini sunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, girişimci Deniz Işık'a başarılar dileyerek, " AYTO kadınları erkeklerinden daha çok iyi iş çıkaracaklarını ispat ederler. Deniz hanımı tebrik ediyorum. Böyle dönemde risk almak kolay değil, dilerim bu iş yeri Aydın'a, odamıza vesektörümüze hayırlı olur” dedi.

CAN GÜVENLİĞİMİZ ÖNEMLİ

İşletmeci Deniz Işık da can güvenliğine dikkat çekerek, "Oto lastik işi ciddi bir iştir, işin ehli olmayan firmalarda lastik ve jant değişimi hayatınıza mal olabilir sonuçta araçlarınız dört lastik üzerinde gidiyor. Gerekli olan bakımları yapılmamış eskimiş yıpranmış balans ayarı olmayan lastiklerle yolculuk yapmak kazaya davetiye çıkarmaktır. Aracın yol tutuşunu ve performansını firen mesafesini etkilemektedir. Deniz oto lastik olarak can güvenliğiniz bizim için önemlidir." dedi.

Konuşmaların ardından işletme kurdelası katılımcılarla birlikte kesildi. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler