Takip Et

SON DAKİKA

Söke Ticaret Odası'ndan üyelerine iftar yemeği

14 Haziran 2017, Çarşamba 11:27

     


Ramazan ayının güzelliklerinden biri olan iftarın birlikte açılmasına bir katkı da Söke Ticaret Odası yönetiminden geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yaklaşık 1400 üyesi ile Söke'deki önemli meslek odalarının başında gelen Söke Ticaret Odası yönetimi, Söke Öğretmenevi'nde üyelerini iftarda buluşturdu. İlçedeki bazı esnaf odası temsilcilerinin de katıldığı iftar yemeğine katılımın yüksek olması dikkat çekerken, yapılan iftar duaları ile birlikte oruç açmanın mutluluğu yaşandı.

İftar yemeğinde Ticaret Odası meclisi üyeleri, yönetim kurulunu yalnız bırakmazken Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, ticaret odası olarak ilçeyi öğrenci kenti yapmaya öncülük etmenin, tarımın yanı sıra ilçenin sanayi yatırımları ile büyümesini kendilerini temel felsefe olarak seçtiklerini dile getirdi. Kutlay, ”Bu iki temel hedefimizin hayata geçmesinde çok önemli katkılarımızın bulunduğunu düşünüyorum. Bugün Söke'de MYO ve fakülteler var ise bu konuda Söke'deki sivil toplum kuruluşları arasında öncülüğü Ticaret Odası üstlenmiş, büyük destek sağlamıştır. İlçeye sanayi yatırımları kazandırmak hususunda Söke OSB ‘ye önemli katkılar yaptık” dedi.

Kutlay, konuşmasında üyelerine ve odaya ulusal ve uluslararası fonlardan yararlandırma, dışa açılımı sağlamak, yeni istihdam kaynakları yaratmak amacıyla proje birimi oluşturduklarını da sözlerine ekleyerek ”Artık KOSGEB danışmanlığı hizmeti verecek ve KOBİ’lerle ilgi sorunlarla ilgileneceğiz”şeklinde konuştu.

Kutlay, konuşmasını bir hadis i şerifi hatırlatarak ”Ayrılıkta azap, birlikte rahmet ve bereket vardır” diye bitirdi. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler