Takip Et

SON DAKİKA

Yenipazarlı esnaf bilgilendi

14 Mart 2018, Çarşamba 17:05

     


Yenipazar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından ilçede bulunan basit usul vergi mükelleflerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yenipazar Esnaf Odasına kayıtlı 400, Yenipazar Şoförler Odasına kayıtlı 150 basit usul vergi mükelleflerine, 2018 yılından itibaren geçerli olan yeni kanun değişiklikleri hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi. Yenipazar Belediye Düğün Salonu'nda yapılan seminere yaklaşık 200 esnaf katıldı.

 

Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Mali Müşaviri Selim Akbayrak ile Maliye görevlilerinin yaptığı bilgilendirme seminerinde Yenipazar Esnaf Odası Başkanı Sinan Deyirmecioğlu ile Şoförler Odası Başkanı Nejdet Kaplan da hazır bulundu. Seminerin düzenlenmesi için öncülük eden Esnaf Odası Başkanı Deyirmencioğlu, "Maliye Bakanlığı tarafından basit usul vergi mükelleflerine yönelik vergi kanunlarında yeni düzenlemeler yapıldı. 1 Ocak 2108 tarihinden itibaren geçerli olan bu vergi kanunları hakkında esnafımıza bilgilendirmek istedik. Zor şartlarda para kazanmaya çalışan esnaflarımızın, birde bu yeni yasalar nedeniyle ceza yemelerini istemiyoruz" diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler