Takip Et

SON DAKİKA

"En düşük oda aidatı AYTO’da"

14 Mart 2018, Çarşamba 17:12

     


Türkiye Oda ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’de en düşük oda aidatını Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) aldığını söyledi.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) yeni hizmet binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada oda yönetimine hizmetlerinden dolayı övgülerde bulundu. Hisarcıklıoğlu, başarı için birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek AYTO’nun sergilediği hizmet anlayışını Avrupa’daki odalarla karşılaştırdı. AYTO’nun minimum aynı standartlarda hizmet verdiğini söyledi.

 

"BEŞ YILDIZLI HİZMET SUNUYOR"

Oda aidatları anlamında Türkiye’deki en düşük aidatı da AYTO’nun aldığına dikkat çeken Hisarcıklıoğlu,” Bir yerde birlik varsa sırtın yere gelmez. Aydın’da marka varsa birlik ve beraberlik sayesindedir. Aydın Ticaret Odamız Aydın için güzel işler yapmaktadır. Zaten akredite olan odamız üyesine 5 yıldızlı hizmet sunmaktadır. Londra, Berlin ve Paris odaları üyelerine hangi standartlarda hizmet veriyorsa Aydın Ticaret Odası da üyelerine minimum aynı standartta hizmet vermektedir. Yıldıza yakışır yeni bir yıldız kazandırdınız Aydınımıza sizlere teşekkür ediyorum. Beni en çok etkileyen bir diğer husus da odamız tüm bu hizmetleri yaparken müthiş bir disipline sahip olmasıdır. Türkiye’deki en düşük oda aidatı Aydın Ticaret odamız uygulamaktadır” diye konuştu. (AYŞE YILMAZ)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler