Takip Et

SON DAKİKA

Yenipazar'ın ilk oto galerisi hizmete başladı

14 Şubat 2018, Çarşamba 12:07

     


Yenipazarlı Muhammet Ercan (62) uzun yıllar Nazilli’de yaptığı oto galericiliği, kendi ilçesinde olmadığı için Yenipazar’ın ilk oto galerisini açtı.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

 

Yenipazar Yeni Mahalle’de oto galeri hizmeti vermeye başlayan Muhammet Ercan, 2005 yılından buyana sürdürdüğü mesleğini, kendi ilçesine taşıdı. Emekli olduktan sonra bu işe başladığını söyleyen Ercan, Yenipazar’ın sürekli gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğu için faaliyetini kendi ilçesinde sürdürmek istediğini ifade etti.

 

Nazilli’de 13 yıl boyunca iki ortak olarak sürdürdükleri oto galericiliğinin, kendi ilçesinde de önemli bir eksiklik olduğunu dile getiren Ercan, “Emekli olduktan sonra bir arkadaşımla Nazilli’de bu işe başladık. Bu meslekte önce kendinizin araç bilgisi ve donanımı gerektiriyor. En önemlisi de müşterinize karşı dürüst ve güvenilir olmak. Biz bu konuda kendimizden emin olduğumuz için çok iyi bir çevre edindik. Nazilli’de oto galericilerinin tamamı belli bir sitede toplanması zorunluluğu oluştu. Ben de oradaki işyerimi ortağıma devrettim, zaten resmi işlemler onun üzerineydi. Nazilli’de bu işi yaptığımda müşterilerimin büyük bölümünü Yenipazarlılar oluşturuyordu. O nedenle bu işi kendi memlekimde yapma kararı alıp, ilçemizin ilk oto galeri hizmetini başlattım” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler