Takip Et

SON DAKİKA

Tuğba Kuruyemiş Efeler'deki yeni şubesini açtı

13 Ekim 2018, Cumartesi 15:28

     


Kuruyemiş sektöründe Aydın'dan Türkiye'ye yayılan Tuğba Kuruyemiş, Efeler'deki yeni şubesini hizmete açtı. Tuğba Kuruyemiş'in yeni şubesinde ürün çeşitliliği artarken, çikolata imalat ve satış bölümü de oluşturuldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın'da 1980 yılında kurulan ve 650 ürün yelpazesiyle Türkiye genelinde 64 mağazaya ulaşan Tuğba Kuruyemiş, Efeler'deki yeni şubesini Adnan Menderes Bulvarı'nda açtı. Tuğba Kuruyemiş'in yeni şubesinin açılışını Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tonkul ve Bölge Müdürleri gerçekleştirdi. Açılışa vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Yeni şubeleri ile Aydın'daki en büyük mağazalarını açtıklarını ifade eden Tuğba Kuruyemiş Halkla İlişkiler Müdürü Meryem Yağmur Uzun, "Ürünlerimizin kalitesinden ve tazeliğinden ödün vermeden yeni mağazalar açmaya devam edeceğiz. Aydın halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için şubemizi büyüttük. Yeni yerimizde bir kez daha Aydınlılarla buluştuğumuz için çok mutluyuz. Gerek sosyal medyada, gerekse açılışımıza gelerek bizi yalnız bırakmayan halkımıza teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde Adapazarı'nda da yeni bir şube açma planımız var" dedi.

ÇİKOLATA İMALAT VE SATIŞI

Tuğba Kuruyemiş'in yeni mağazasında çikolata imalat ve satış bölümü de bulunuyor. Müşterilerin çikolata imalatını canlı olarak izleyip, hazırlanan çikolatayı satın alabileceği belirtildi. (FARUK ÖZKAN)







 
Son Eklenen Haberler