Takip Et

SON DAKİKA

Yenilikçi Hareket Grubu’ndan gövde gösterisi

13 Mart 2018, Salı 12:37

     


7 Nisan’da gerçekleşecek olan Söke Ticaret Odası Seçimleri’ne Sökeli İşadamı Erkan Kaçar öncülüğünde hazırlanan Yenilikçi Hareket Grubu, tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke iş ve ekonomi dünyasından geniş katılımın gözlendiği Yenilikçi Hareket Grubu’nun Söke Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen tanıtım toplantısında projelerini davetlilere slayt gösterisi eşliğinde anlatan Sökeli işadamı Kaçar, göreve seçildiklerinde hayata geçirecekleri projelerle Söke’de yeniliğin öncüsü olacaklarını kaydetti.

 

“YENİLİĞİN ÖNCÜSÜ OLMAYA GELİYORUZ”

Konuşmasında Söke’ye ve Söke ticaretine hizmet etmek yola çıktıklarını söyleyen Kaçar, “Bu yolun zorlu ama aşılmaz olmadığının farkındayız. Bildiğiniz gibi Yenilikçi Hareket olarak Söke Ticaret Odası yönetimine talibiz. İnşallah 8 Nisan’dan itibaren de tüm üyelerimiz ve değerli Sökeliler ile Söke ticaretini ayağa kaldıracağız. Biz yeniliğin öncüsü olmaya geliyoruz. Söke Ticaret Odası seçimlerinde ilk kez üç ayrı aday var. Tüm adayların Söke’nin iyiliği için aday olduklarına inanıyoruz. Vizyonlarımız farklı olsa da Söke için atan sevgi dolu bir kalpte birleşiyoruz. Söke için yapılan her rekabetin Söke’yi geliştireceğine inanıyoruz. Bu nedenle tüm gruplara teşekkür ederiz. Bizden önceki Ticaret Odası yönetimlerinden çok şey öğrendik. Tüm üyelerimizi bu süreçte dinledik ve dinlemeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 

“SÖKE’YE YENİLİK GEREK”

“7 Nisan’dan sonra da yapacağımız tüm faaliyetlerimizin şuan temellerini atıyoruz” diyen Kaçar, “Yenilikçi Hareket’i sizlere hizmet etmeye layık görüyorsanız göreve getirin. Hep beraber konuşalım, hep beraber karar alalım, hep beraber uygulayalım. Seçim için yola çıkarken, ben ve ekibim sloganımız konusunda çok düşündük. Hem bizim vizyonumuzu hem de gurubumuzu en iyi anlatacak söz olarak; ‘Söke’ye yenilik gerek’ olarak belirledik. Laf olsun diye yenilik demiyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; Medeniyet yolunda başarı yenileşmeye bağlıdır. Söke’de yenileşmenin öncüsü olmak için geliyoruz” dedi.

 

“YENİ HİZMET BİNASI BOYNUMUZUN BORCUDUR”

‘KOBİ’ler yalnız kalmayacak, AR-GE ve Akıllı Ticaret Odası Sistemi, Vize Kolaylığı, İşçi ile İşvereni Buluşturma, Meslek Komiteleri Toplantıları, Kurumlarda Üyelere Özel İndirimler, Ulusal ve Uluslararası Fuarlara Katılım, Üniversiteler ile İşbirliği, yeni hizmet binası, Söke OSB vizyonu adı altındaki projelerini de anlatan Kaçar, Söke Ticaret Odası Eğitim Vakfı’nı hayata geçirmeyi planladıklarını vurguladı. Söke Ticaret Odası’nın yeni bir hizmet binasına Erkan Kaçar; “Yeni hizmet binasını proje görselleri arasına koyduk ancak bu bizim için göreve geldiğimizde boynumuzun borcudur. Yeni Hizmet Binası proje değil, asli görevimiz. Yapacağız. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

 

“SÖKE TİCARET ODASI OSB ALANI ŞART”

OSB içindeki yükleme boşaltma istasyonun aynı zamanda önemli bir yatırım alanı olduğunu söyleyen Kaçar, “Sadece Söke değil, bölgeye hizmet edecek bu istasyonun işletmesinin ortağı olmaya talibiz. Bu konuda Sayın İlçe Kaymakamımız Tahsin Kurtbeyoğlu’ndan da gerekli bilgileri aldık, şimdiden hazırız. OSB ile ilgili mevcut alanda yer kalmadı. Söke’nin ikinci ve üçüncü OSB alanlarına daha ihtiyacı var. Fakat şu da var ki İzmir Ticaret Odası yapmış, örneği önümüzde. Göreve geldiğimizde yeni alan tahsisi için çalışma başlatacağız. Söke’nin neden ikinci veya üçüncü OSB’si olmasın. Bu OSB’lerden birinin adı neden ‘Söke Ticaret Odası OSB Alanı’ olmasın” dedi. Göreve seçildiklerinde Söke Ticaret Odası Vakfı da kuracaklarını söyleyen Kaçar, "İlk hedefimiz Vakıf ile birlikte Söke Üniversitesi kurmaktır. Kuracağımız vakıf ile üniversite yatırımlarının yanı sıra diğer yatırımların da önü açılacak” diye konuştu.

 

Projelerin yanı sıra Yenilik Hareket Grubu üyelerinin de ait oldukları meslek komiteleriyle birlikte tek tek tanıtıldığı tanıtım toplantısına, Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er, 131 No’lu Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Gürer ve yönetim kurulu üyeleri, Söke Demirciler Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, MHP’li Söke Belediye Meclisi üyeleri Ahmet Polat, Süleyman Yörük ile Fatih Bozkaya, AK Parti’li Söke Belediye Meclisi Üyesi Kasım Üzüm ile çok sayıda davetli katıldı. (MURAT TAN)







 
Son Eklenen Haberler