Takip Et

SON DAKİKA

İŞKUR Genel Müdür yardımcısı Kabak’tan Didim Ticaret Odası’na ziyaret

13 Mart 2018, Salı 09:18

     


Didim’de bir dizi ziyarette bulunan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdür yardımcısı Kadri Kabak, beraberindeki İŞKUR Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi, İl Müdür Yardımcısı Nazmi Yaman ve Söke Hizmet Merkezi Müdürü Tuncay Özdemir ile birlikte Didim Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette ev sahipliğini Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Vela yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İŞKUR Genel Müdür yardımcısı Kadri Kabak, ziyarette yaptığı konuşmada, Didim Ticaret Odası’nın verdiği İŞKUR hizmetleri, başarılı işbirlikleri ve eğitim alanında gerçekleştirilen ortak çalışmalar için teşekkür etti. Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ da “Üyelerimiz için önemli kolaylıklar sağlayan bu işbirliği için biz de çok teşekkür ederiz. Didim’e kalıcı bir ofis açılması, Söke’deki gibi bir hizmet merkezi müdürlüğü kurulması gerektiğine inanıyoruz” diyerek bu konuda Genel Müdür yardımcısı Kadri Kabak’tan destek beklediklerini belirtti. İlçe ve ülke ekonomisi konusunda fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, ilçe turizmi, Didim’in gelişimi, ilçenin diğer turizm beldelerine göre avantajları konuşuldu. Bu yıl turizmdeki iyimser durum sayesinde çok güzel bir sezon beklendiği belirtildi.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdür yardımcısı Kadri Kabak, geçen yıl gerçekleşen istihdam seferberliğinin çok başarılı bir şekilde tamamlandığını ve ülkeye kazanımın büyük olduğunu belirterek, “Bu süreci tüm bileşenler alnının akıyla tamamladı. Bunu büyük oranda özel sektör gerçekleştirdi. Odalarımız da çok başarılı bir iş ortaya koydu. Bu vesileyle sizin şahsınızda tüm odaları tekrar tebrik ediyoruz” dedi. Bu başarıdan sonra ikinci faz için hazırlıklara başlandığını açıklayan Kadri Kabak, “Çok yakında tekrar çalışmalara başlanacak. Ekonomide 2018 yılı hedefleri çok büyük. Ekonomi büyüdükçe pasta büyüyecek. Herkesin pastadan aldığı pay büyüyecek” diye konuştu.

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ ise “Zor bir dönem atlatılıyor. Hazırlık aşamasında olan ‘teşvik paketleri’ ve ‘ekonomik paketler’ ile yeniden avantajlar sağlanarak, bu süreçten hızla çıkılacağına inancımız tam” ifadesini kullandı. Ziyarette ayrıca yaklaşan oda seçimleri konuşuldu. Başkan Üstündağ ve oda yönetim kurulu üyeleri, misafirlerine seçim süreci hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonunda Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, İŞKUR Genel Müdür yardımcısı Kadri Kabak’a günün hatırasına hediye taktim etti. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler