Takip Et

SON DAKİKA

“Aydınlı girişimciler için havaalanı şart”

13 Mart 2018, Salı 17:39

     


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Aydınlı girişimcilerin dünyaya açılması için havaalanının şart olduğunu belirterek, Aydın Çıldır Havaalanı'nın şehre kazandırılması için çalışma yaptıklarını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) yeni hizmet binasının açılış töreninde konuşan Hisarcıklıoğlu, Aydın Çıldır Havaalanının olmazsa olmaz olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, hava alanının ne kadar önemli olduğunu başından geçen bir girişimcilik hikayesiyle anlattı.

 

“AYDINLI GİRİŞİMCİLER DÜNYAYA AÇILSIN”

Aydın için havaalanının neden önemli olduğuna da değinen Hisarcıklıoğlu, “Bizim Aydınlı girişimcilerin dünyaya açılması için önemli. Aydınlılar da havaalanını onun için istiyor zaten. Hakan kardeşim de bunu Ankara’da yakınen takip ediyor. Bunun yanında Denizli-Aydın-İzmir’in hızlı tren hattına dönüşmesi gerekli. Aydın’ın müşterek bütün dertlerini TOBB’da ekonomi şuralarında bizzat Cumhurbaşkanımız, başbakanımız ve ilgili bakanlarımıza aktarıyoruz. Aydın’daki oda ve borsa başkanlarımız Aydın’ın zenginleşmesine ve gelişmesine katkı sunmak için ellerini taşın altına koyuyor. Tüm oda ve borsa başkanlarıma çabalarından dolayı kutluyorum” dedi.

 

Hisarcıklıoğlu’nun Çıldır Havaalanı hakkında konuşması, toplantıya katılanlar tarafından uzun süre alkışlandı.

 

“ŞİRKET KURACAKSANIZ 7 KAPI GEZMEYECEKSİNİZ”

Odalar ve borsalarda yapılan yeniliklerden bahseden Hisarcıklıoğlu, "Artık bütün odalarımız borsalarımız online sisteme geçti. Bütün hizmetlerimiz evden, işten yapılabilecek. Son bir aydır bu uygulama devam ediyor. TOBB olarak dijital dönüşümü gerçekleştirdik. Ayrıca bizim oda ve borsalar olarak odalarımızın tek durak olması talebimiz vardı. Bunu da gerçekleştirdik. Artık şirket kuracaksanız 7 kapı gezmeyeceksiniz" ifadesini kullandı. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler