Takip Et

SON DAKİKA

Aydın 6. Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 15 Şubat’ta açılıyor

13 Şubat 2018, Salı 15:26

     


Bu yıl 6’ıncısı düzenlenecek olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı için hazırlıklar tamamlandı. Ziyaretçiler 15-18 Şubat tarihlerinde Aydın Kapalı Fuar alanında sektör temsilcileri ile bir araya gelme şansı bulacak.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

 

Aydın yeni otogar karşısında bulunan Tariş pamuk depolarında gerçekleşecek olan fuarda bu yıl 318 yerli ve ulusal firma stant açacak. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur yaptığı açıklamada;” Fuarın, ziyaretçilerini bu yıl 318 yerli ve ulusal firma stant ve 484 marka ile buluşturacağını belirterek, 15-18 Şubat tarihleri arasında 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak olan 6. Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık fuarımıza herkesi bekliyoruz ifadelerine yer verdi.

 

Sektör temsilcileri ile üreticileri bir araya getirecek olan fuar, Aydın Ticaret Borsası’nın öncülüğünde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, TOBB, KOSGEB, Aydın Valiliği, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Sanayi Odası, Aydın Makine Mühendisleri Odası, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, TÜMSİAD ve Ziraat Mühendisleri Odasının destekleriyle, 15-18 Şubat 2018’de yeni otogar karşısında bulunan Tariş pamuk depolarında gerçekleştirilecek. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler