Takip Et

SON DAKİKA

Çine Esnaf Odası geleceğe yatırım yaptı

13 Ocak 2018, Cumartesi 18:12

     


Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine'de Adnan Menderes Bulvar kenarında bin 600 metrekarelik arsa satın aldıklarını belirterek, “Geleceğe yatırım yaptık” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

1965 yılında kurulan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 1999 yılında kendi binasına taşınarak hizmet vermeye başladı. 160 metrekare alanda ve 3 katlı binada hizmet veren oda, aktif bin 525 üyesine 4 personeli hizmet veriyor.

2010 yılında ilk göreve geldiklerini, 2014 yılında da güven tazelediklerini söyleyen Başkan Uyar, önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurulda tekrar aday olacağını ifade etti.

Ekip olarak birçok güzel işin altına imza attıklarını söyleyen Başkan Uyar, “Her zaman esnafımızın sesi kulağı olduk. Bunda sonrada olmaya da devam edeceğiz. İlk yılda olduğu gibi ikinci yıl içerisinde esnafımıza fuarlara götürdük. Gelişen teknolojiyle esnafımıza buluşturduk. Bu güne kadar nasıl esnafımızın hakkını koruduysak bunda sonra da korumaya devam edeceğiz” dedi.

 

“GÜZEL BİR TESİS KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

Bin 600 metrekarelik arsayı 867 bin liraya satın alarak odanın bünyesine kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Metin Uyar, “Arsa 3 cepheli ve 800 metrekare inşaat alanı var. Çine’ye yakışır bir oda tesisi yapmak istiyoruz. Altı otoparklı, üstünde otel, zemin katta dükkanlar ve ayrıca düğün salonu bulunan bir sosyal tesis yapmak için çalışacağız. Bu hayalimizi önümüzdeki yıllarda gerçekleştirmek için hazırlanıyoruz. Tüm üyelerimiz başta olmak üzere Çinelilere hayırlı olsun” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler